Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
bengisu
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
|
Konu: çat kapı misafir Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 16:03 |
selam kızlar diyelim ki hiç beklemediğiniz bir anda kapınız çaldı ve baktınız ki çat kapı habersiz misafirleriniz geldi.belki size süpriz yaptılar .eeeeee hiç bi hazırlığınız yok öyleyse onları nasıl ağırlıcaksınız?böyle pratik hızlı tarifleriniz varsa paylaşalım davetsiz misafirler için hazırlıklı olalım dimi ya
|
|
|
serifegül
Kıdemli Üye
Puanlar: 818
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 16:49 |
|
çekirdek ailemizin çitlembiği
|
|
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1598
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:21 |
şerifecim senin marifetli olduğun belliydi zaten bu sayede pratik ıolduğunuda ıspatlamış oldun
|
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:31 |
benimde dondurucuda sigara böreğim vardır,çıkarır kızartıveririrm..soora zeytinyağlı yaprak sarmamda hazırdır dondurcuda çabucakta pişer hemen..içli köftemde vardır mesela oda hemen ısıtırım yanına salata çeşitlerinden biri ehh bi misafir savar..mantıyıda unutmayım,milföyümde var..örneğin poğaçayı yapıp dondurcuya atarsın çıkarıp tavada ısıtırsan işte sana poğacada hazır..baktın misafir ''ay ben tokum bişiy yapma çocuklu kadınsın bi çay yeter'' derse bisküvilerim,hazır kekim,elazığdan gelmiş sucuk,nohut,badem çerezlerim hep hali hazırdır aa bide dövülmüş haşhaşım vardır..hemen hamuru yoğur 4 yumak olsa yeter tavada haşhaşlı çörek yaparım
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:35 |
emine Yazdı:
benimde dondurucuda sigara böreğim vardır,çıkarır kızartıveririrm..soora zeytinyağlı yaprak sarmamda hazırdır dondurcuda çabucakta pişer hemen..içli köftemde vardır mesela oda hemen ısıtırım yanına salata çeşitlerinden biri ehh bi misafir savar..mantıyıda unutmayım,milföyümde var..örneğin poğaçayı yapıp dondurcuya atarsın çıkarıp tavada ısıtırsan işte sana poğacada hazır..baktın misafir ''ay ben tokum bişiy yapma çocuklu kadınsın bi çay yeter'' derse bisküvilerim,hazır kekim,elazığdan gelmiş sucuk,nohut,badem çerezlerim hep hali hazırdıraa bide dövülmüş haşhaşım vardır..hemen hamuru yoğur 4 yumak olsa yeter tavada haşhaşlı çörek yaparım |
SÜPEEEEEEERSİN Emine...El işindeki yaratıcılığın,menülerinde de var...Eşin çok şanslı...
|
|
fatmabek
Altın Üye
emir&yusufun annesi
Puanlar: 2809
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:36 |
bende genel de evde yufka bulundururum
hemen tencere böreği yaparımmm 3 yufka ideal oluyor
karnıyarık tencerisi gibi buyuk bir tencernin (teflon) dibini hafifce yağlayın yufkaları koparıp koparıp dizmeye baslayın bu arada her kat arasına biraz süt ve sıvıyag ekleyin iç harcını koyun ortasına
catkapı old.na gore peynir
sonratencerinin kapagını ortup dusuk ateste pişirip alt ust edin o börek şişiyor kalın su böreği gibi bişey oluyooo
yanına kısır
garnitur olur hep evde amerkan salatası
tatlı olarakta etimek tatlısı onu bir ara ozel olarak veririm
Düzenleyen fatmabek - 21 Şub 2008 Saat 19:40
|
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 107177
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:36 |
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 22:32 |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|