Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çat kapı misafir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçat kapı misafir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Konu: çat kapı misafir
    Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 16:03
selam kızlar diyelim ki hiç beklemediğiniz bir anda kapınız çaldı ve baktınız ki çat kapı habersiz misafirleriniz geldi.belki size süpriz yaptılarLOL.eeeeee hiç bi hazırlığınız yok öyleyse onları nasıl ağırlıcaksınız?böyle pratik hızlı tarifleriniz varsa paylaşalım davetsiz misafirler için hazırlıklı olalım dimi yaWinkClown
Yukarı Dön
serifegül Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 818
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 16:49

bana öyle çat kapı misafir çok gelir. en kolayıma gidenler bol nar ekşili kısır veya erişte salatası.  dolapta mutlaka milföy vardır milföyün içine peynir patates ya da elma hangisi daha kolaydaysa. bir de kek çırpıverdik miydi işlem tamamdır. ben bunların hepsini çay olana kadar yapıveririm ayıptır söylemesiLOLLOL

çekirdek ailemizin çitlembiği
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:21
şerifecim senin marifetli olduğun belliydi zaten bu sayede pratik ıolduğunuda ıspatlamış oldunLOL
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:31
benimde dondurucuda sigara böreğim vardır,çıkarır kızartıveririrm..soora zeytinyağlı yaprak sarmamda hazırdır dondurcuda çabucakta pişer hemen..içli köftemde vardır mesela oda hemen ısıtırım yanına salata çeşitlerinden biri ehh bi misafir savar..mantıyıda unutmayım,milföyümde var..örneğin poğaçayı yapıp dondurcuya atarsın çıkarıp tavada ısıtırsan işte sana poğacada hazır..baktın misafir ''ay ben tokum bişiy yapma çocuklu kadınsın bi çay yeter'' derse bisküvilerim,hazır kekim,elazığdan gelmiş sucuk,nohut,badem çerezlerim hep hali hazırdırBig%20smileaa bide dövülmüş haşhaşım vardır..hemen hamuru yoğur 4 yumak olsa yeter tavada haşhaşlı çörek yaparımBig%20smile
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:35
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

benimde dondurucuda sigara böreğim vardır,çıkarır kızartıveririrm..soora zeytinyağlı yaprak sarmamda hazırdır dondurcuda çabucakta pişer hemen..içli köftemde vardır mesela oda hemen ısıtırım yanına salata çeşitlerinden biri ehh bi misafir savar..mantıyıda unutmayım,milföyümde var..örneğin poğaçayı yapıp dondurcuya atarsın çıkarıp tavada ısıtırsan işte sana poğacada hazır..baktın misafir ''ay ben tokum bişiy yapma çocuklu kadınsın bi çay yeter'' derse bisküvilerim,hazır kekim,elazığdan gelmiş sucuk,nohut,badem çerezlerim hep hali hazırdırBig%20smileaa bide dövülmüş haşhaşım vardır..hemen hamuru yoğur 4 yumak olsa yeter tavada haşhaşlı çörek yaparımBig%20smile

SÜPEEEEEEERSİN  Emine...El işindeki yaratıcılığın,menülerinde de var...Eşin çok şanslı...Clown
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2809
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:36
bende genel de evde yufka bulundururum

hemen tencere böreği yaparımmm 3 yufka ideal oluyor

karnıyarık tencerisi gibi buyuk bir tencernin (teflon) dibini hafifce yağlayın yufkaları koparıp koparıp dizmeye baslayın bu arada her kat arasına biraz süt ve sıvıyag ekleyin iç harcını koyun ortasına
catkapı old.na gore peynirWink
sonratencerinin kapagını ortup dusuk ateste pişirip alt ust edin o börek şişiyor kalın su böreği gibi bişey oluyooo
yanına kısır
garnitur olur hep evde amerkan salatası
tatlı olarakta etimek tatlısı onu bir ara ozel olarak veririm Clown

Düzenleyen fatmabek - 21 Şub 2008 Saat 19:40
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:36

alkisi hak ettin vallahi

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 22:32

emoooooş koşa koşa gelesim geldi valla yaaaaaaLOLLOLLOLo zaman sana hiiiç haber vermeyelim gerek yokmuşşLOLLOLhamarat ablambenimApprove
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.