|
Çapaklanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaytug ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2025 Saat 12:12 |
Merhaba hocam. 4 yaşındaki oğlum bakteriyel konjontivit oldu.Eski yazılarınızı okudum.capak varsa bakteriyel demissiniz. Sol gözünde Aşiri bı çapaklanma kızarıklık ve şişlik oldu. Netira damla kullanıyorum. Günde 4 kere 6 saat arayla iki damla..Dün akşam ve gece kullandım. Sabah uyandığında gözü açılmadı çapaklar kurumuş. Ilık su ve pamuk ile silerek göz açıldı. Kızarıklık ve şişlik devam ediyor.suan çapaklanma yok ama ilerleyen saatlerde olur mu bilmiyorum. Siz tobrodex damla onermissin eski yazılarınızda. Şimdi hocam netira ile devam edelim mi. Sağ göz suanlik sağlikli ona da damlatmalimiyiz..
Düzenleyen kaytug - 15 Şub 2025 Saat 12:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tobrased kullanin.
Netira; Gentamisin ihtiva eder ve 80'li yillardan beri dunyada kullanimi yoktur. ZIRA: Bu capaklanmalarda en onemli bakteri, "Chlamydia" grubu bakterilerdir ve Gentamisin'e direnclidirler. Cope atin, hicbir zaman kullanilmayacak. |
|
![]() |
|
kaytug ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gentamisin yazmıyor hocam üstünde netilmisin yazıyor..farkediyor mu bu. İkisi aynı şey mi..Dünden beri kullanıyorum çapaklanma durdu.Onceki yazılarınızda Çapak için netira kullanmanız yeterlidir yazmışsınız. Benim kafam karıştı simdi
Düzenleyen kaytug - 15 Şub 2025 Saat 21:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni grup.
Yasa ve sahisa gore degisir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|