Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
TUNATUNA
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 441
|
Konu: CAN YÜCEL'den... Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 14:26 |
ANLADIM...
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.. Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.. Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım.. Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım.. Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım.. ''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım.. Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım.. Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.. Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım.. Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.. Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım.. Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
CAN YÜCEL
|
HAYAT ÇOOOK GÜZEL.... HER YIL DAHA DA GÜZELLEŞİYOR...:)
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
Puanlar: 4018
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 14:31 |
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Melek Anne :)
Puanlar: 2244
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 19:04 |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
 |
Lilav
Katılımcı Üye
Puanlar: 458
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 19:08 |
bunu ömer köroglu yorumuyla dinlemenizi tavsiye ederim cok güzel emegine saglik
|
Cagimizin altin kalbini ariyoruz,Nerde cagimizin alti kalbi???
|
 |
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:)
Puanlar: 7519
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 20:46 |
Süper teşekkürler canım
|
|
 |
bertobat
Altın Üye
Puanlar: 2355
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 21:03 |
can yüceli çok severdim........onu gibi bir üstadı tanıdığım için inanılmaz mutluyum
|
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
|
 |
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 5690
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 21:06 |
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 23:14 |
Lilav Yazdı:
bunu ömer köroglu yorumuyla dinlemenizi tavsiye ederim cok güzel emegine saglik |
dinledim... dediğin kadar varmış..
|
|
 |