Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÇALIŞMANIN ZORLUĞU
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇALIŞMANIN ZORLUĞU

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 708
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 19:01
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Orjinalini yazan: poyraz poyraz Yazdı:

bende artık kara kara düşünmeye başladım Haziranda başlıcam işe kime bırakıcaz nasıl olcak bilmiyorum ananemi,babanemi bizdede öle bir sorun var ikiside ben bakıcam diyo tabiki ben annemden yanayım ,eşimde annesinden.Şimdilerde bunun tartışmasını yaşıyoruz eşimle bakalım zaman neyi göstericek.Bakalım bırakıpta çalışabilecekmiyimCry
Canım bence senin evine kim daha yakınsa o gelsin baksın. Bebişin yeri değişmesin bence. Ya da maddi durum müsaitse özel kreşlerden yanayım ben aslında. Biz kayınvalidemlerle beraber yaşamamıza rağmen kreşe götüreceğim inşallah.Clown

yerini değiştirmem kesinlikle bakacak olan gelicek evimde bakacak babane yakın ama ananeyede yollar vız geliyo daha düşkün.bakalım artık
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 19:27

bende artık kara kara düşünmeye başladım Haziranda başlıcam işe kime bırakıcaz nasıl olcak bilmiyorum ananemi,babanemi bizdede öle bir sorun var ikiside ben bakıcam diyo tabiki ben annemden yanayım ,eşimde annesinden.Şimdilerde bunun tartışmasını yaşıyoruz eşimle bakalım zaman neyi göstericek.Bakalım bırakıpta çalışabilecekmiyimCry
Canım bence senin evine kim daha yakınsa o gelsin baksın. Bebişin yeri değişmesin bence. Ya da maddi durum müsaitse özel kreşlerden yanayım ben aslında. Biz kayınvalidemlerle beraber yaşamamıza rağmen kreşe götüreceğim inşallah.Clown

yerini değiştirmem kesinlikle bakacak olan gelicek evimde bakacak babane yakın ama ananeyede yollar vız geliyo daha düşkün.bakalım artık
Ben kişisel olarak kreş derim canım. Gaddarca ama ben ilerde otorite sorunu yaşamak istemiyorum. İki yaş bunalımında inatlaşmayı asla istemiyorum. O nedenle biraz daha dikkatli düşün derim canım. Ama maddi zorluklar varsa da tabi eşinle konuş ve de sen ne istiyorsun ona karar ver ve düzgünce de anlat canım. Söylediklerini uygulayabileceğini düşündüğün en mantıklı olan bence de anneannedir. Eşine şunu söylersen olay hallolur derim. "Bak kocacım, ben kendi anneme hata yapsa uyarırım ama senin anneni uyarırsam alınabilir ve bizim aramızda suni bir tartışma ortamı doğar. Eğer bizim tartışmalarımızı dinlemek istemiyorsan ve aramıza bu sorunların yansımasını istemiyorsan anneme bu görevi rahatlıkla vereceğim" dersen sorun hallolur. Çünkü eşler en çok annesinin ve eşinin kavgasından korkarlar.LOLLOLBeğenirsin önerimi umarım.Clown
Yukarı Dön
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 20:22

Ben kişisel olarak kreş derim canım. Gaddarca ama ben ilerde otorite sorunu yaşamak istemiyorum. İki yaş bunalımında inatlaşmayı asla istemiyorum. O nedenle biraz daha dikkatli düşün derim canım. Ama maddi zorluklar varsa da tabi eşinle konuş ve de sen ne istiyorsun ona karar ver ve düzgünce de anlat canım. Söylediklerini uygulayabileceğini düşündüğün en mantıklı olan bence de anneannedir. Eşine şunu söylersen olay hallolur derim. "Bak kocacım, ben kendi anneme hata yapsa uyarırım ama senin anneni uyarırsam alınabilir ve bizim aramızda suni bir tartışma ortamı doğar. Eğer bizim tartışmalarımızı dinlemek istemiyorsan ve aramıza bu sorunların yansımasını istemiyorsan anneme bu görevi rahatlıkla vereceğim" dersen sorun hallolur. Çünkü eşler en çok annesinin ve eşinin kavgasından korkarlar.LOLLOLBeğenirsin önerimi umarım.Clown
duygu sağol önerin için bende kreş düşünüyorum ama işe başladığımda henüz 8 aylık olucak oğlum.şöyle 3 yaşına gelse düşünmeden veririm kreşe.eşimede söylüyorum ama birtürlü anlaşamadık aramızda. olmadı evi taşıcam annemin yanına o zaman süper olur işte kısmet
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 20:24
Ebru'cuğum gerçekten nasıl rahat edeceksen öyle yap ama benden sana eskilerden bir söz hatırlatmak düşer. Ev ev üstüne olmuyor canım. Ama yakınına taşınmak daha iyi sanırım. umarım herşey yoluna girer ama eşlerden onay şart canım. Sakın unutma öperim seni.Clown

Düzenleyen duygu07 - 06 Oca 2008 Saat 20:25
Yukarı Dön
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 22:03

Ebru'cuğum gerçekten nasıl rahat edeceksen öyle yap ama benden sana eskilerden bir söz hatırlatmak düşer. Ev ev üstüne olmuyor canım. Ama yakınına taşınmak daha iyi sanırım. umarım herşey yoluna girer ama eşlerden onay şart canım. Sakın unutma öperim seni.Clown

Haklısın evi taşıcam derken zaten yakınına bi yer istiyorum.İyi dileklerin içinde gerçekten teşekkür edrim Clown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 22:14

Haklısın evi taşıcam derken zaten yakınına bi yer istiyorum.İyi dileklerin içinde gerçekten teşekkür edrim Clown
Rica ederim canım. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.Clown
Yukarı Dön
bejan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 86
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2008 Saat 16:08
merhaba hiloşun sayfa başındaki yazısı çok doğru sanırım çalışsakta çalışmasakta hep vicdan azabı olacak galiba anneannenin bakması gerektiğini dr larda söyluyor ben oğlum yaşını doldurmayana kadar düşünmüyorum ekonomik zorluğa razıyım aksi halde çok yıpranacam Allah hepimize yardım etrsin
k
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.