Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çalışan veya çalışacak olan anneler...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇalışan veya çalışacak olan anneler...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rosam73 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 818
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 16:42

Teşk.Siddartha 
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 16:57
nilgüncüm benim duyarlı arkadaşım her zamanki gibi ağlattın yine beni
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5921
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 17:00
O zaman diğer buluşmamızda Tuana'nın günlüğünü okutmayacağım sana.Bazen açıp eskileri okuyorum,Allah'ım bu kız büyüyüp bunları okursa kesin kendi çocuğunu bırakıp işe gitmez diyorum üzüntüden.

Derya biliyorsun ben pek melankolik değilim ama insanın evladı söz konusu olunca,duygular tavan yapıyorCry
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 17:04
biliyorum cnm anlıyorum seni
Yukarı Dön
AYTENCEL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 18:38
teşekkürederim Nilgün,en azından  bu yolda yanlız olmadığımızı bilmek bile güzel.Tanıştığımıza memnun oldum.Sevgiler...
ayten çelik
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3335
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 23:51
AAAAAAAAAAAAAAA...SÜPER SÜPER SÜPERRRRRRRNukeİŞTE İÇİMİN KANAYAN YARASI..HALUK BEY..İANNAILMAZ SEVİNDİM ŞİMDİ SEVİNÇTEN EKRANIN İÇİNE GİRİCEM VALLALOLBURDA DERT YANARIZ ARTIK..ÇOK TEŞEKKÜRLER ELLERİNİZE SAĞLIK
.DUYGUUU HEMEN BURAYA GELLOL
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2226
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2007 Saat 00:06
Merhaba arkadaşlar,ben 23 yaşında meslekte 3.yılını doldurmuş emniyet mensubu,polis memuru bir anneyimSmileŞuan da ücretsiz izindeyim bu kararı vermek çok ta zor olmadı çünkü işe başlamam gereken zamanda oğlum henüz 3 aylıktı,ailelerimiz farklı şehirlerde olduğundan,güvenilir bir bakıcı olmadığından yada ne kadar güvenilir olursa olsun ilk annelik heyecanıyla bebeğimi kimselere bırakamadığımdan bebeğime kendim bakmayı tercih ettim,Yiğit şuan 11,5 aylık 4 aralıkta yaşına girecek benim iznim mart başında bitiyor,işe başlayacağım ve 3-4 hafta kadar çalışıp tekrar doğum öncesi izne ayrılacağım çünkü 2.bebeğimizi bekliyoruzLOLdoğum öncesi+sonrası ücretli izin sürem olan 13 hafta temmuzda bitiyor daha sonra ne yapacağım konusunda çok kafanızı ağrıtacağımConfusedşimdilik ücretsiz izne ayrılırım yine diyorum ama durum ne gösterir bilmiyorum tabi.Allah yardımcımız olsun.bu topic süper oldu,teşekkürler Haluk beyClap

Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2226
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2007 Saat 00:08
Orjinalini yazan: tuana tuana Yazdı:

Biricik meleğim Tuana'ya...

Bugün ayrılığın 5.günü Tuanam! Annen, giderken üzerinden çıkarıp bıraktığın eşyalarını koklayarak uyuyor yavrum.Babana evde,sürekli senin gibi konuşur oldum.Sabahları işe giderken arkamdan ağlama sesleri duymuyorum ama akşamları hiç sorma meleğim! Her kapı zilini çalışımda,daha kapıda boynuma sarılmanı ve evdekilere el sallamanı arıyorum kendi anahtarımla buz gibi bir eve girerken bugünlerde...Tv izlerken bile çocuk kanallarına bakmadan geçemiyorum,Tarçın ve arkadaşları çıkmış,çok severdi diyorum.Yatma vakti geliyor,aklımda yine sen,koyun koyuna uyurduk; elimizden tutup yatak odasına götürüyordun bizi,sonrada illaki ortamızda yatacaksın.Baban tekmelerini özledi, ben göğsümde uyumanı.Meme istesen hala gitmedi anne sütün,ısrarla seni bekliyor sanki.
En çok da neyi özledim biliyor musun meleğim; sen uyurken nefesini dinlemeyi ve saçını okşarken Allah'a binlerce kez şükretmeyi, mutluluktan gözyaşına boğulmayı...

ama bu çok içli olmuş ya mahvoldum ben burdaCryCryCryCryCryCryCryCry

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.