caillou çadırı sayfa 1 .7 |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 9101112> |
Yazar | ||
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Gönderim Zamanı: 22 Şub 2011 Saat 17:32 | |
işte bunu gördü istiyor
|
||
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Gönderim Zamanı: 22 Şub 2011 Saat 17:35 | |
[QUOTE=Ayşegül][QUOTE=yasemin] [QUOTE=Ayşegül]
bunun biraz daha değişik bir modeli var dans ediyor Dora kayuyu bilmiyordu o zamanlar babası almış gelmiş
|
||
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 08:04 | |
Hiç bilmeseymiş keşke Gamzem. Ben sinir oluyorum artık
|
||
|
||
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 15:04 | |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28089&title=caillou-yazi-tahtasi-bugun-geldi bende resimler görunmuyor ama hic tavsiye etmiyom gamzem biz bakmiyoz bile artik o yazi yazdinmi kalemle cikmiyor hic tavsiye etmiyom almayin önlugk bile enrde bilmiyom ise yaramaz parana yazik |
||
|
||
Gamze
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 15:27 | |
sağol canım söylediğin iyi oldu almam bende, zaten yaşı uygun değil daha ama çocuk işte reklamlara çıkan herşeyi istiyor bende devamlı alırım diyorum
|
||
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 15:30 | |
yuk yuk almayin bak ben diyombakilmiyor bile modasi iki gun surdu gecdio tahtanin boyasi bitti baska aldik mecbur aman aldigimiz tahtanin anasini aglattisilinmiyor bilr camasir suyu bile kurtaramaz.kitaplarina bakilmiyor bile sadece heves inan buna almayin gidin baska alin bunu almayin
|
||
|
||
Gamze
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 15:40 | |
almam kız almam artık zaten kayuyu hiç sevmiyorum yum...cak tv açıyor orda görüyoreskiden uydudan açamıyordu şimdi evde tele.ünya da var oradan rahat açıyor gördü öğrendi sıpa ama ilgisini hemen başka yöne çekebiliyorum mesela sünger bobu seviyor onu gösteriyorum unutuyor
|
||
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 15:48 | |
nasıl başka çizgi filmi sevdirdin. Aslında şu an irfan pek callio bakmıyor Dora diye bir çizgi film ona bakıyor ama çok fazla bakıyor nasıl başka çizgi film açtırabilirim ki kızıyor illa dora anne diye ağlıyor. bu arada tele.ünya memnunmusunuz bizede geçen sene söylediler bizde kablo tv var ona geçin diye bizde yok demiştik. Nasıl sence geçsek mi?
|
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 9101112> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|