|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ceydadefne
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceydadefne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: büyüme geriliğiolabilir miGönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 03:57 |
|
Merhaba kadir bey, kızım için doktor boy uzaması yüzde on presentiLe düşmüş ca,troid bakalım sonuca göre büyüme hormonu kontrolü yapalım dedi 2800 47 cm doğdu hep yüzde 10 da devam etti şu anda tam 36 aylık 89 cm 13 kg.ayda güzellik ikiyüzlü gram alıyor f vitamininin sordum gerek yok besinlerden alsın dedi ama hiç süt içiyor dondurma bile yemiyor sadece hergün bir yumurta bir dilim peynir öğlen Kıymalı sebze bakliyat akşam iki köfte üç dört çilek yada yarım elma yoğurt ara öğün olarak bir çay bardağı. . Springsteen başladım acıktım diyor artık ama yukarıda saydiklarını oyunla değil isteyerek giyiyor ama gene süt yok puding yok dondurma yok sizce büyüme geriliği mi boyu çok mu az ne yapmalıyım tiris ve ca baktım mi ? Tam kan sayımı üç ay önce yapılmıştı gayet iyi demişti doktorumuz boy uzaması azalmış diyor kafam karıştı
|
|
|
|
|
![]() |
|
ceydadefne
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceydadefne
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 03:58 |
f değil de vitamini demek istemiştim vereyim mi
|
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 08:24 |
|
Azalan filan bir sey yok, hayal goruyor... Dogumdaki 3cm eksiklik aynen devem ediyor. Kilosuda nerde ise, yakalamis, SAKIN; Soyledigi hicbir testi yaptirmayin.. Cira gibi yanarsiniz...
Mumkun oldugunca, sutlu gida verin. Sut icmezse, boyu uzamaz!!! Senede 1 defa; Dvit3 Ampul verdinizmi?? Vermediniz ise, hemen 1 ampul icirin ve her sene tekrarlayin.. Eski mailleri okuyun, ucuz atlattiniz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|