|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nalan Gökçe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nalan Gökçe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 04:48 |
Hocam kolay gelsin... Her zaman takip ediyor arada da bir veli olarak yazıyorum size. Bugünkü durumumuz da çok acil hocam. Hangi hastaneye gitsek hangi doktoru bulsak diye düşünürken herşeyden önce size yazmayı daha uygun buldum. Tam beş yaşını bitiren oğlumuzun doğum günü gecesinde karın Ağrı'sı başladı ve devamında önce normal tuvalet yaptı daha sonra ise kramp gibi giren Ağrı'ları devam etti. Ağrı geldiğinde ter basıyor ve sonra kusmaya başlıyor. Sabaha kadar ne yedi ve içti ise kustu. Kusmanın sayısını da hatırlamıyorum. Hocam kusma beni panik etmedi; asıl sorun burnunun üstünde başlayan sararma korkuttu. Başlarda üstte iken sarılık gitgide tüm burna yayıldı. Size resim gönderebilirsem atacağım. Bu rahatsızlığının bir benzeri de yaklaşık 14 gün önce olmuştu ama o Zaman sarılık fark etmedim. Kusma devam edince emadur fitil ile besledim, bir önceki rahatsızlığında.Şimdide sanırım öyle yapacağım. Size sorum;
1- bu sarılık neyin belirtisidir 2- hastaneye gitmem lazım mı? 3- sarılık kendiliğinden geçermi? Ne yapmam lazım ? 4- bu tür kusmaların tekrarlaması durumunda nelere dikkat etmeliyim? Sizden cevap bekliyorum Hocam; lütfen yardım edin. Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu sekilde, burunda, AVUC ICLERINDE ayak tabanlarinda olan sariliklar ( Karotemi), asiri Havuc, Mandalina veya Portakal yeme sonucu olusur...
2- EGER sarilik; BUTUN ciltte ve goz aklarinda varsa, o zaman gidin.... 3- Her turlu sarilik kendiliginden gecer de!! En muhim olanlarindan: Hepatit-B ve Hepatit_A'nin asilari vardir... Bu asilari olmadimi?? Once bir bu sariligin bir "Hastalik sariligimi" yoksa, "Karotenemi" mi oldugunu bir anlayalim!! 4- Belki cok abur cubur yediginden, gida zehirlenmesi oldu ve arkadan ishal gelecektir.. Biraz (Bir gun) takip edelim |
|
![]() |
|
Nalan Gökçe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nalan Gökçe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bir gün sürdü. Tahlilleri temiz çıktı, havuç suyunu çok seviyor belki ondandır dediğiniz gibi, şimdi çok şükür düzeldi. Bulaşıcı bir rahatsızlık muhtemelen babanne ve Bebek'te hasta oldu sonra. Genelde safrayı kustuktan sonra arazlarbitiyor gibi hocam. İşin kötüsü Bebek'te oldu; kusmak hiç istemiyor, geleni yutuyor zorla alıyorum. Aşıları oldu hocam, aileden de bilindik bir rahatsızlık yok çok şükür.
Hocam bu vesile ile sizinle tekrar yazıştık, görmesek de inanın çok özlüyoruz. Yaklaşan yeniyılınızı şimdiden kutlayalım. Şimdi ABD ayrı bir güzeldir. Yeni yıl sağlık, mutluluk, bolluk, sevdiklerinizle birliktelikte ve biz hastalarınıza şifa aracılığı yapan şekilde geçsin. Rabbim ömrünüZü uzun ve hayırlı eylesin. Sizi çok seviyoruz🤗🤗 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|