Burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2024 Saat 23:52 |
Hocam merhabalar oğlum beş yaşında genel olaraktan burundan konuşuyor şuan hasta biraz uyurken burnu tıkanıyor cold mixle dahada çok tıkandığıni farkettim nedenini anlamadım kokusundanmi bilemedim bu burun tıkanıklığına burundan genel olarak konuşma olayına çözüm varmı nedeni ne olabilir nazoster vs bağımlılık yapıyor deniyor vermiyorum ne yapicam ben :( çocuğum huzurla uyuyamiyor ....
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 10 Eki 2024 Saat 10:19 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117891 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
SAKIN bunun için; Nazoster ve benzerlerini kullanmayın.
Ara ara sıcak buhar uygulayın.
|
|
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
Teşekkürler hocam birde oğlumda sık sık karın ağrıları oluyor :( bı şurup verdiler yeşil beyaz aşırı sekerli bişey duphalacti snirim adı henüz vermedim sizede danışmak istedim bağırsak için ultrason cektirmistik bağırsak kenarindaki lenfler şişmiş falan demişlerdi hatta sonra tekrar ultrason çekildi küçülmüş dediler onbeş gün önce falan antibiyotik başlamıştı fakat bu karın ağrısı tamamen bitmiyorki bitti gibi oluyor onbesgun sonra yine geliyor misal ne yapmam gerekir hocam çocuk yaş 2.01.2020 dortbucugu geçti 17.5 kilo nazende poposunds kaşıntı olduğunu söylüyor kasıyor
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 10 Eki 2024 Saat 23:34 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Antibiyotikler; LENF BEZLERİNİ KÜÇÜLTMEZLER!!
Antibiyotikler, Lenf bezlerinin büyümesine sebep olan (O da eğer ajan bakteri ise) bakterileri yok ettiği için küçülürler! Anatomik olarak, barsak çevresinde Lenf bezleri yoktur. Lenf bezleri karın içinde belirli yerlerde ve barsak duvari içinde "Peyer plakları" şeklinde bulunurlar. Bu şekilde UZUN süre devam eden karın ağrıları; barsak solucanları ile olur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Eki 2024 Saat 08:53 |
|
Sağlıklı nesil ..
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
Yani bağırsak solucanı var peki bu solucan madem var onca ultrasonda bize niye söylemiyor bu aptallar hocam :( vallahi bıktım artık bu solucna nasıl gidicek çocuktan andazol yazmışsınız birine ama durum aynımı ara ara gelen karın ağrıları oluyor on gün yirmi gün olmuyor birden geliyor özelikle yatacakken
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 13 Eki 2024 Saat 07:07 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Barsak solucanları US veya Röntgen ile görülemezler!
Andazol kullanın. Zaten kullanımı çok basit! Bir kere2 ölçek Andazol verilecek, 3 hafta sonra tekrar verilecek. İlk dozun ertesi günü iyileşmesi gerekir. Eğer; ilaç alımından sonra, ölen solucanlar kısa sürede dışkı ile dışarı atılmazlarsa, barsaklardan emilebilirler ve allerjik reaksiyonlar (döküntüler) olabilir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|