|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
didemim
Katılımcı Üye
Konu: burun hırıltıGönderim Zamanı: 27 Nis 2013 Saat 14:47 |
|
kadir bey oğlum 4 buçuk aylık.nerdeyse 1 aydır grip.burnu hır hır balgam ama burun akıntısı yok arada öksürük ateşimiz yok.doktora götürmedim ateşi olmayınca.sürekli serum fizyoloji kullanıyoruz.ama açılmıyor bu burun.sıkıntımız nefes almakta zorlandğı için gece uyanınca tekrar uyumakta zorluk çekiyo ve özellikle gece emmede zorluk çekiyo.ne yapmak lazım illadin sıkılmaz dimi o biraz açarmıydıki burnunu
|
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 27 Nis 2013 Saat 19:34 |
|
3 gunu gecmemek sarti ile Iliadin ped. damlayi kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
didemim
Katılımcı Üye
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2013 Saat 11:42 |
|
tamam kadir bey sağolun.aslında bebek küçük olunca bu kadar hırıltı balgam beni korkutuyo.tek desteğim ateş yok.keyfide yerinde.şimdi hastaneye gitsem kesin yatırırlar bide bronşit derler üstüne.şimdilik vde böyle devam edelim dimi.çiğere inme gibi şeyler olmas dimi.illaki ateş olur ozaman
|
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2013 Saat 18:27 |
|
Benim, "kullanmayin" dedigim ilaclari kullanmadiginiz surece bir sey olmaz.
|
|
![]() |
|
didemim
Katılımcı Üye
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2013 Saat 20:40 |
|
ilaç kullanmıyorum sadece burun fizyoloji.bişey hissettim bugün elimi iki göğsünün arasına koyduğumda nefes alırken hırıltı geliyor elim hissetiyo bunu ve sesi.bu da normalmi sizce
|
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2013 Saat 06:51 |
|
Burnunu kapatip, agizdan nefes alip-vermesini saglayin. Hirilti devam ederse, gogusten geliyor demektir. Bol buhar (sicak su) uygulayin. Teferruat icin eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
didemim
Katılımcı Üye
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2013 Saat 20:40 |
|
kadir bey özür diliyerek soruyorum bu gelişmiş aramada hiçbirşey çıkaramıyorum arşivede biraz baktım gözüme çarpmadı.nasıl yapıcam bu buharını
|
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2013 Saat 20:57 |
|
Gelişmiş arama yapmanıza yardımcı olacak bilgiler aşağıdaki linktedir.
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22048&PN=2&title=sikayetim-var Ayrıca sorunuza yardımcı olacak eski mailin linki de aşağıdadır, geçmiş olsun... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|