Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ?????(burun akıntısı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum?????(burun akıntısı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kortopcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kortopcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ?????(burun akıntısı)
    Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2014 Saat 00:05
Hocam mrb oglum 2009 kasim dogumlu okul basladi 4 gun okul 5. Gun dr olduk yine ne icdigi ilaclara kiyabiiyorum nede haline asiri terleyen bir çocuk haliyle engelde olamiyorum ; ( burun akintisi var hergun sabah aksam limonlu bal veriyorum.ama ozellikle gecee hişir hişirsanki nefes alamiyormus gibi agzi acik ve  surekli uyaniyor agliyor ve bogazinin agridigini soyluyor hep genizden nefes aliyor ne yapacagimi nasil davranacagimi kime goturecegimi sasirdim 1hafta biraz iyi tekrar hasta okula gidemeyecek hale geliyor ne  yapmaliyim??????
HEdİyE GiBi GeLdİn HoŞgElDin..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118045
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2014 Saat 07:24
2 kisiniz bu sekilde gececek, eski mailleri ve makalelerimi okuyun.
Yukarı Dön
kortopcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kortopcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2014 Saat 14:04
Eski maillerde hangi konulara bakiyim hocam 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2014 Saat 21:08
Alt Forum'a bakin, orada konular gruplar halindedir. Birde, ilk sayfada Yazarlar bolumunde benim oldugum kisma girin, mevcut yaziyi okuyun, ayricada, "Diger yazilar" listesini acip, ilgilendiklerinizi de okuyun.
Yukarı Dön
kortopcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kortopcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 18:15
Hocam simdide gece horlamayla birlikte dilinin  yarisi bogaza dogru uzeri sanki ikinci kat gibi bembeyaz bir tabaka dis fircasini arkasiyla fircalayinca falan gecmedi ve agzida samansi bir koku var atesi falan yok ne yapmaliyim ; (( limonlu bali veriyorum surekli 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 21:00
Hicbir sey yapmayin, hele Antibiyotik hic gerekmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.