|
Burun akıntısı ve tıkanıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tedbirli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tedbirli anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2019 Saat 16:28 |
Merhaba Kadir hocam. Oğlum 3 yaşını bitirmek üzere 15 gündür burun akıntısı ve tıkanıklık geçmedi sesi de buğulu geliyordu.10 gün önce doktora
Götürdük augmentin ve erdostin verdi. Ancak ne boğazı ne de burnu geçmedi. Tekrar Kontrole götürdük antibiyotikle geçmesi lazımdı dedi. Bademciklerine baktı yaşına göre büyük gibi KBB ye gösterin dedi fakat ben bunların verdiği İlaçları kullanmak istemiyorum yine. Ne önerirsiniz hocam bize? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Griplerde; Antibiyotik ve Erdostin gibi sacma-sapan ilaclari verirseniz, tabii ki is uzar!! Viruslarin (Griplerin) Antibiyotiklerle bir tedavisi OLAMAZ.. Turk doktorlari; Grip diye bir hastaligin varligindan haberdar degillerdir.. Onlara gore, butun Gripler; ya Astimdir veya Antibiyotikliktir.. Iste boyle, o kalin kafalarina vura vura ogrenecekler.. Bazende, agizdan antibiyotik ile iyilesmedi diye, Igne seklinde Antibiyotik veren AHMAKLAR da var.. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz, ColdMix ve sicak su buhari uygulayin. Bunlarin haricinda SAKIN ilac vermeyin.. Asist, Erdostin gibi (sozum ona) balgam inceltici ilaclar, agizdan alindiklarinda;bronslarda daralma yaparlar ve hasta daha kotu olur. Sahtekarligin 1. Safha ilacidir. Bu tip ilaclar, ANCAK: Solunum yolundan verildiklerinde etkili olurlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Kas 2019 Saat 20:00 |
|
![]() |
|
Essraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ventolin de mi ağızdan alınınca daralma yapar hava yoluyla mi almak lazım benim kıza şurubunu vermişti doktor kullandım maalesef yazılarınızla kullandıktan sonra karşılaştım şu anda kızım 4 yaşında hatta 1 buçuk yaşında bile ventolin vermislerdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ventolin agizdan alininca, akcigerlere etkisi az olur.. Etki edecek dozlari da cocuklarda CARPINTI yapar.. Nabiz kontrolu yapin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|