|
Burun akıntısı hapşırık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2025 Saat 18:56 |
Hocam selamlar normalde böyle bişey için yazmak istemem ama bu sefer uzadı.
2 hafta önce annem grip oldu yada alerji ertesi gün çocuga geçti Burun akıntısı ara ara hapşırık Hapşırık azaldı ama burun akıntısı beyaz devam ediyor Coldmix damlatıyorum banyoda yaptırıyorum ama geçmedi ne tavsiye edersiniz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119920 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok enteresan!! "allerji"nin, bulasici oldugunu da, ILK defa sizden duyuyorum!!
Siz; Griplerin bir tedavisinin oldugunu mu saniyorsunuz da, "gecmedi" diyebiliyorsunuz?? Griplerin tedavisi yoktur. En az sureni; 2-3 hafta surer. Yazilarimi okuyun, asiri derecede Turk doktor zirvalarinin etkisi altinda kalmissiniz.
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 😀😀
Alerji bulaşır demek istemedim grip mi alerjimiydi anlamadım ertesi günde çocuk öyle oldu demek istedim :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119920 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlasildi
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|