Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burcu yükseleni ve özellikleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburcu yükseleni ve özellikleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
freedom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: burcu yükseleni ve özellikleri
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2007 Saat 22:48

merhabalar gamze hanım!

benim kızım da 21 mayıs 2007 doğumlu,saat 16:00 ,hatay antakya doğumlu,kızımıızın burcu ve yükselini ile ilgili özellikleri konusundaki bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

gamze hanım bide ben de 30 mayıs doğumlu yum ikizler ve babamızda kova kızımızla aramızdaki uyum durumu ile ilgili de bahsederseniz sevinirim.
tşk

Düzenleyen freedom - 04 Ara 2007 Saat 22:53
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2008 Saat 14:46
Orjinalini yazan: freedom freedom Yazdı:

merhabalar gamze hanım!

benim kızım da 21 mayıs 2007 doğumlu,saat 16:00 ,hatay antakya doğumlu,kızımıızın burcu ve yükselini ile ilgili özellikleri konusundaki bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

gamze hanım bide ben de 30 mayıs doğumlu yum ikizler ve babamızda kova kızımızla aramızdaki uyum durumu ile ilgili de bahsederseniz sevinirim.
tşk

Merhaba,

Kızınız hareketli, ele avuca sığmaz, zeki, meraklı, konuşkan, soru soran bir İkizler burcu insanı. Ay Burcu ( Duygular, duygusal ihtiyaçlar ) Aslan, dış dünyaya gösterdiği yüzü, sosyal maskesi Terazi. Becerikli, çok yönlü, değişken, canlı bir yası var. Aynı anda pek çok şeyle birden ilgilenebilir. Canı sıkıldığında hemen başka bir konuya geçebilir. Haritasında ateş elementi yoğunken toprak vurgusu eksik. Yemek yemeyi, uyumayı, kendine bakmayı, kendi fiziksel ihtiyaçları ile ilgilenmek onun için pek önem taşımayabilir. Siz ona bu anlamda destek vermeli, takip etmelisiniz. Kendisine ilerleyen yıllarda zaman ayırmaya çalışmalı, telaşsız, rahat bir ortamda  yemek yemeli. Bir İkizler insanı olarak sözler hareketlerden daha önemli olabilir onun için. Zaten Ay burcu da Aslan. Güzel sözler duymak, gururunun okşanması onun için önemlidir. Girdiği her ortamda doğal bir ilgi odağı olabilir, dikkat çekebilir. Çok zeki ve aynı zamanda da sezgisel. Zaten temel ihtiyacı kendi duygularını açıkça ifade etmek. İnsanlar üzerinde etki bırakmak, her aktivitede ön planda olmak isteyebilir. Eleştiriye karşı oldukça hassas. Doğal bir mizah yeteneği ve şakacı tarafları olabilir. İçinde olan ne varsa, kalbinden geçenleri sadece kendisi öyle istediği için ortaya koymalı. Yaptıkları, ilgi, alkış ve pohpohlanmak için olmamalı. Kabalıktan hoşlanmayan, sevilmek, okşanmak, tatlı sözler duymaktan haz alan bir çocuk. Herkesin onu sevmesi, ilgi göstermesi onun için çok önemli. Yalnızlıktan pek hoşlanmayabilir. Dans, müzik, sahne sanatlarında başarılı gözüküyor. Popüler, ilgi gören biri olacak.

Aranızdaki uyuma gelince, kızınız zaten sizinle aynı burçtan. Eşiniz de Terazi. Hepiniz hava gruplarındansınız. Birbirinizi anlayabilme, tamamlayabilme kapasiteniz var.  Birlikte mutlu nice yıllara diyorum. Sevgilerimle.

Düzenleyen Gamze Özşahin - 04 Oca 2008 Saat 15:02
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.