Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Günlük yaşam hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - buharlı temizlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubuharlı temizlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canan48 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 173
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2012 Saat 09:26
Orjinalini yazan: kübRAbia kübRAbia Yazdı:

Orjinalini yazan: canan48 canan48 Yazdı:

hortumu yok canım ayrı bir başlığı var onunla temizliyorsun camları benimki öyle yaniBig smile

sen nerden aldın canım,
ben shop....tv den aldım
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2012 Saat 14:45
ben bu makineyi ilk aldığım zaman kumru gibi evde ne var yok temzilemeye başladım elimde makine evde dolaşıyodum sonra bir gün mutfağın duvarını silmeye başladım baktım doğru düzgün kir çıkmıyo illa kir çıkıracağımya önce amwyin zoom diye bir temizlik malzemesini duvarın her yerine sıktım biraz beklektikten sonra buharlı makinenin cam silme aparatıyla  duvarları resmen yıkadım nasıl simsiyah kir akmaya başladı anlatamam kir çıktıkça ben gaza geldim LOLduvar tertemiz oldu ama ne temiz boyasaydım daha kolaydı sonrasında fena bir bel ağrısı ve  bel fıtığı hediye olarak geldi zaten ağrım ara ara hep oluyo bu duvar olayıda tetikleyince  6 ay kadar sadace mecburi şeylere ayağa kalkabilecek  duruma geldim hatta  bu 6 ay da tuvalete gitmek bile işkenceye dönüştü ondan sonra yine kullanmaya devam ettim ama abartmadan tabiLOLcamlarda da süper iş çıkarıyor benden söylemesi LOLLOLözellikle doğramalarda o ince bez girmeyen yerlerdeki kiri tozu herşeyi hopp çıkarıyor en çok oralarda kullanıyorum ben Big smile
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2592
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2012 Saat 17:37
sendekinin markasıda aynımı zehra ??
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2481
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2012 Saat 19:31
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

ben bu makineyi ilk aldığım zaman kumru gibi evde ne var yok temzilemeye başladım elimde makine evde dolaşıyodum sonra bir gün mutfağın duvarını silmeye başladım baktım doğru düzgün kir çıkmıyo illa kir çıkıracağımya önce amwyin zoom diye bir temizlik malzemesini duvarın her yerine sıktım biraz beklektikten sonra buharlı makinenin cam silme aparatıyla  duvarları resmen yıkadım nasıl simsiyah kir akmaya başladı anlatamam kir çıktıkça ben gaza geldim LOLduvar tertemiz oldu ama ne temiz boyasaydım daha kolaydı sonrasında fena bir bel ağrısı ve  bel fıtığı hediye olarak geldi zaten ağrım ara ara hep oluyo bu duvar olayıda tetikleyince  6 ay kadar sadace mecburi şeylere ayağa kalkabilecek  duruma geldim hatta  bu 6 ay da tuvalete gitmek bile işkenceye dönüştü ondan sonra yine kullanmaya devam ettim ama abartmadan tabiLOLcamlarda da süper iş çıkarıyor benden söylemesi LOLLOLözellikle doğramalarda o ince bez girmeyen yerlerdeki kiri tozu herşeyi hopp çıkarıyor en çok oralarda kullanıyorum ben Big smile
evet zehra yaaa acaip gaza geliyor insan, kalorifer içlerini bile temizledimBig smilebenim zaten 2 boyun fıtığım, 3 tane de bel fıtığım varTongueTonguekesinlikle dinlenerek yapmakta fayda var. ama ürün gerşçekten süper. camlarda kullandım iyi, benimki pimapen onları da bembeyaz yaptıThumbs UpAllahtan havalar iyi de Alp' i parka çıkarıyorum, mecburen oyuncağımdan ayrılıyorum. yoksa kendimi kaptırıp, komşuların evine de dalacağımLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
Gldn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 428
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2012 Saat 10:35
ayyyyyy ama canımı çektirdiniz yaaaaaaa hemen hemen alasım var tutmayın beniSupermen

kumruuuu bize gel bize bahar temizliğini taksitle yapıyorum valla kısım kısım hayatımız taksitti işlerde taksit taksit olduLOLLOL
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2012 Saat 18:52
Orjinalini yazan: Gldn Gldn Yazdı:

ayyyyyy ama canımı çektirdiniz yaaaaaaa hemen hemen alasım var tutmayın beniSupermen

kumruuuu bize gel bize bahar temizliğini taksitle yapıyorum valla kısım kısım hayatımız taksitti işlerde taksit taksit olduLOLLOL
geleyim canım ne demek memnuniyetleLOLLOLLOLzaten temizleyecek yer arıyorumSmile
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2012 Saat 21:05
bugün siteden arkadaşım da aynı benim temizleyiciden aldı, çok beğendi. beraber yaptık, beğenmesine ve memnun kalmasına çok sevindim...tavsiye ettiğim birşeyin mutluluk getirmesi çok hoşuma gittiSmile
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9109
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2012 Saat 21:36
markası nedir kumru
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.