|
Bu sefer kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gimmeluck ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gimmeluck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 39 Dakika önce Saat 21:25 |
Hocam merhaba, Yaş: 47 erkek 1.78cm 105kg. Kalp hastası değilim. Uzun zamandır Tansiyonum 12- 13,5 / 9 veya 9,5 oluyor ender de olsa 14/10 ları görüyorum. yani küçük tansiyon genelde biraz yüksek. Nabız ise ( ilaçsız) dinlenmede 80-100 uykuda 60-70 Bir ara doktor önerisiyle yarım Concor kullandım ama sürekli değil, doktor çok şart da koşmamıştı zaten. Şimdi asıl sıkıntı hocam: Son 2-3 haftadır, tansiyon yıllardır olduğu gibi aynı,, ama NABIZ! Dinlenmede 60-80! Uykuda 45-55 ! Ben bir rahatsızlık hissetmiyorum ama, böyle bir değişiklik 2-3 haftada nasıl olur? Kan hastalıklarında böyle durum olabilir mi?? (diş etlerimde 1 yıldır kanama oluyor , fırçalamadan bile sabahları kan tadı oluyor , fırçalarsam birkaç noktaddan kanıyor görebiliyorum o zaman. ) Düzenleyen gimmeluck - 13 Saat 24 Dakika önce Saat 22:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sinirlar icinde, oynamalar olabilir.
Disleriniz icin bir Dis hekimi gorsun. Muhtemelen yaygin "Dis taslari" var. Temizlenmeleri gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|