|
Bu nedir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2025 Saat 09:12 |
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kızım 12 yaş 25 kilo.... iki memesinin arasında ufak bir şeydi bu tablo... hiç küçülmediği gibi büyüdü.. yukarıya da sıçramış hatta biraz.. vücudunun başka bir yerinde yok..bana başta gül hastalığı gibi gelmişti...ama 2 aydır geçmedi.. belki daha önce de vardı bilmiyorum... hocam bu nedir?? gül hastalığı olsa şimdiye kadar geçerdi diye düşünüyorum..ama sanki benziyor da...hocam nedir bu.. inşallah kötü bir şey değildir...burası küçük bir ilçe... bir cildiye doktoru var ve randevu yok malesef uzun zamandır..ben geçer diye bekledim..geçmeyince size söylemek zorunda kaldım. yayılmaya başladı sanki. Korkuyorum :(
Düzenleyen leyli - 23 Mar 2025 Saat 09:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"gul hastaligi" da NE OLA???
Akne rosasea mi? (Turkcesi yok) Roseola mi? (6. Hastalik) Pityriasis Rosea'mi? (Turkcesi yok) Lutfen Turk doktorlarinin uydurduklari "gayri mesru" tibbi terimleri kullanmayin! "beta", "bulas", "kaba raller", "Ronkus", gibi!! Sizdeki: Pityriasis rosea; Bir defalik, klasik Tenturdiyot bulup lekelerin ustune surun. Ertesi gun, sabah-aksam (Banyolardan sonra); Nibulen krem, leke kaybolana kadar surun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Mar 2025 Saat 19:47 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rosea .. gül hastalığı diyorlar burda... hocam lekelr yayılıyor, çoğalıyor.. yeni oluşanların önüne geçilebilir mi? çünkü serçe tırnağım kadardı...şimdi 2 aydır daha da çoğaldı.. bir de neden oluyor? stres diyorlar doğru mu hocam? 2 aydır neden geçmiyor? Ben de de 2 kez oldu.. benim tüm vücuduma yayılmıştı ama 10 günde geçmişti.. kızımn geçmediği gibi yayılmaya devam ediyor..
Düzenleyen leyli - 23 Mar 2025 Saat 20:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir cins mantar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|