|
Bu nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2021 Saat 10:28 |
Dr bey Kızım 4.5 yaşında koltuk altında benim gördüğüm 10 gündür kırmızı nokta şeklinde borsey vardı 2 gündür son hali bu. Ne olabilir sivilce gibi ama kocaman oldu ellemek istemiyorum bu nedir sizce?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120400 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrop kapmis ve ufak bir abse olusmus. kurcalayip, cocugun canini yakmayin, Gunde:2x1 Batticon veya benzeri bir solusyon surun.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey 10 gun önce gördüm ilk ucunda beyazlık yoktu kırmızı nokta kadar birseydi sonra büyüdü
Hic kurcalamadik kendiliğinden apse oluştu. Bu apse kendisi patlar mi? Baticon ve fucidin sürüyorum doktor bey. Lenf bezleri ile ilgili değildir değil mi? Etrafında sertlik yok koltuk altı olunca aklıma başka şeyler geldi.
|
|
![]() |
|
Dr bey 1 haftadır baticon sürüyorum 3 kere iltihap toplayıp patladı son hali bu hala bir iyileşme yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120400 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acildiginda; kuvvetlice sikip, icini bosaltin, Batticon'a devam.
|
|
![]() |
|
lraucr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
iyi günler hocam apse sıkıldıktan sonra antiibyotik kullanımı gerekirmi? büyük apse sıkılırsa antibiyotik gerekirmi? yada batticon yeterlimidir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nohut buyuklugunde olanlarda gerekmez, Cevizden buyuk olanlarda gerekir.
|
|
![]() |
|
ferideay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
.
Düzenleyen ferideay - 25 Haz 2023 Saat 23:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|