Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşite çevirme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bronşite çevirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 485
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bronşite çevirme
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2019 Saat 15:08

Merhaba kadir bey

28 aylık kızım 14,5 kg 93 cnt.- doğum 3,0kg  Üç hafta önce karın ağrısı ve aşırı gaz şikayetimiz vardı eski yazılarınızdan yediği prinç vs yiyeceklerle ilgili olabileceğini öğrenip yoğurt  süt ağırlıklı beslenmeyi sürdürdük 1 hafta sonra ishal başladı ishal yanında uzun süren yüksek ateş 39 derecelerde 1 hafta sürdü ateş karın ağrısı ve ishal sonrası birde öksürük başladı kuru öksürük daha sonra balgamlı öksürüğe bıraktı. Domuz gribi olabileceğini sizin eski yazılarınızdan tahmin ediyorum ancak kusma hiç olmadı zaten pek kusan bir kızda değil karın ağrısı ve ishal görülüyor içim rahat etsin diye dilde pas olayını pek anlamadığım için muayene ettirdik doktoru muayene sonrası bronşları dolmuş hafif ciğerlerde ses duyuyorum deyip klasik ventolin ve inceltici yanında alerji surubu yanında birde antibiyotik ve reflör reçetelendi. Kızımda alerji yok istemiyorum desem de rahatlatır dedi  bir idrar  ve kan tahlili yapmak istedik idrar temiz çıktı ancak kan tahlili gerek görmedi ısrar ettim ancak yapsakta temiz çıkar  bu ilaçları kullanın 3-4 güne geçmesse kan tahlili o zaman yaparız dedi reçetedeki ilaçların hiç birini almadık. İshal kesildi ancak ateş bi gün var bir gün yok hala geçmedi öksürük hırıltı ateş karın ağrısı ara ara devam ediyor. Karın ağırısı bizi daha çok düşündürüyor ishalide geçti ama gazı bitmiyor hocam ev komple hasta ben kızıma bulaştırdım kızım ve ben iyileşmeden eşimde hastalandı. Bendede aynı belirtiler var ishal gaz öksürük ateş domuz gribimidir. Kan tahliline gerek varmıdır bakteriyel olabilirmi hiçbir ilacı almadım iştahı kesilmedi çok şükür  ama bu ateş neden bu kadar uzun sürdü 2 hafta oldu bi gün var bir gün yok kulaklarınıda oynuyor sürekli ama muaynede kulaklarda kızarıklık yok dedi doktor sadece karın ağrısı ateş öksürük ve hırıltı var suan domuz gribi bu kadar uzun sürermi şimdi birde influanza gribi salgını var diyorlar ikinci gribemi geçti çocuk acaba birde hocam dedikleri gibi grip bronşite çevirirmi ilaçları kullanmazsa bronşite çevirir demişti öyle olmuyordur inşallah

hocam birde hepatit a aşısını anlamadım 18 aylıkkten sağlık ocağı yapmıstı bu ömürlük değilmi iki yaş sonrası hepatit a aşısı okuyorum internette o başka bir aşımı yapmalımıyız anlamadım. sizin aşı şemanızda ekstra hepatit a görmedim

Düzenleyen yagmurb - 26 Nis 2019 Saat 17:03
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119245
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2019 Saat 17:39
Bu gibi ahlaksiz sahtekar doktorlardan uzak durun. 
Sakin ilac kullanmayin, kendiliginden duzelir.. Eskiden, Hepatit-A asilari 2 yasindan sonra yapiliyordu, simdi one alindi.. 
Internette, Turkce Saglik ile ilgili haber okuyup, beni mesgul etmeyin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.