|
bronşite çevirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2019 Saat 15:08 |
Merhaba kadir bey 28 aylık kızım 14,5 kg 93 cnt.- doğum 3,0kg Üç hafta önce karın ağrısı ve aşırı gaz şikayetimiz
vardı eski yazılarınızdan yediği prinç vs yiyeceklerle ilgili olabileceğini
öğrenip yoğurt süt ağırlıklı beslenmeyi
sürdürdük 1 hafta sonra ishal başladı ishal yanında uzun süren yüksek ateş 39
derecelerde 1 hafta sürdü ateş karın ağrısı ve ishal sonrası birde öksürük
başladı kuru öksürük daha sonra balgamlı öksürüğe bıraktı. Domuz gribi
olabileceğini sizin eski yazılarınızdan tahmin ediyorum ancak kusma hiç olmadı zaten pek kusan bir kızda değil karın ağrısı ve ishal görülüyor içim rahat etsin diye dilde pas olayını pek anlamadığım için muayene
ettirdik doktoru muayene sonrası bronşları dolmuş hafif ciğerlerde ses
duyuyorum deyip klasik ventolin ve inceltici yanında alerji surubu yanında
birde antibiyotik ve reflör reçetelendi. Kızımda alerji yok istemiyorum desem de
rahatlatır dedi bir idrar ve kan tahlili yapmak istedik idrar temiz
çıktı ancak kan tahlili gerek görmedi ısrar ettim ancak yapsakta temiz çıkar bu ilaçları kullanın 3-4 güne geçmesse kan tahlili o zaman yaparız dedi reçetedeki ilaçların hiç birini almadık. İshal kesildi ancak ateş bi gün
var bir gün yok hala geçmedi öksürük hırıltı ateş karın ağrısı ara ara devam
ediyor. Karın ağırısı bizi daha çok düşündürüyor ishalide geçti ama gazı
bitmiyor hocam ev komple hasta ben kızıma bulaştırdım kızım ve ben iyileşmeden
eşimde hastalandı. Bendede aynı belirtiler var ishal gaz öksürük ateş domuz
gribimidir. Kan tahliline gerek varmıdır bakteriyel olabilirmi hiçbir ilacı
almadım iştahı kesilmedi çok şükür ama
bu ateş neden bu kadar uzun sürdü 2 hafta oldu bi gün var bir gün yok
kulaklarınıda oynuyor sürekli ama muaynede kulaklarda kızarıklık yok dedi
doktor sadece karın ağrısı ateş öksürük ve hırıltı var suan domuz gribi bu
kadar uzun sürermi şimdi birde influanza gribi salgını var diyorlar ikinci
gribemi geçti çocuk acaba birde hocam dedikleri gibi grip bronşite çevirirmi
ilaçları kullanmazsa bronşite çevirir demişti öyle olmuyordur inşallah hocam birde hepatit a aşısını anlamadım 18 aylıkkten sağlık ocağı yapmıstı bu ömürlük değilmi iki yaş sonrası hepatit a aşısı okuyorum internette o başka bir aşımı yapmalımıyız anlamadım. sizin aşı şemanızda ekstra hepatit a görmedim Düzenleyen yagmurb - 26 Nis 2019 Saat 17:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gibi ahlaksiz sahtekar doktorlardan uzak durun. Sakin ilac kullanmayin, kendiliginden duzelir.. Eskiden, Hepatit-A asilari 2 yasindan sonra yapiliyordu, simdi one alindi.. Internette, Turkce Saglik ile ilgili haber okuyup, beni mesgul etmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|