|
Bronşit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aray ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Saat 29 Dakika önce Saat 13:49 |
Merhaba kadir hocam 6 yaş 24.5 kg olan oğlum 10 gündür oksuruyor bu süreçte 2_3 gün hafif ateşi oldu onun dışında ateş olmadı dün eşim rapor almak için aile hekimine götürdü o da bronşite benziyor çocuk dr una götürün demiş bugün çocuk dr una götürdüm ciğerlerini dinledi ve
klavunat es 600 Ventolin Fixotide verdi 5 gün kullandıktan sonra ciğerlerini tekrar dinlemek gerekli dedi ayrıca ventolinin çarpıntı yapabilecegini de söyledi şimdi ne yapmalıyım dilinin fotoğrafını gönderiyorum sizden cevap gelmeden ilaçlara başlamak istemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119767 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik; cocuk doktoru! Asla grip teshis etmeler!
1- Dili pembe olan ve atesi olmayan bir cocuga, NIYE antibiyotik (KlavunatS) verilir??? Sahtekar oldugu icin! 2- Astim olmayan bir cocuga, Ventolin NIYE verilir? Sahtekar oldugu icin! 3- Bir KORTIZON olan, Flixotide niye verilir! Sahte iyilik hali olusturup, goz boyamak icin. Siz bu sahtekarlarin, hic Grip teshis ettikleri; duydunuz veya gordunuz mu?? Cok okumaniz lazim.. Bilhassa sabit forumdaki; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi oncelikle okuyun. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|