|
bronşit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zynpaydnn_ ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2025 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynpaydnn_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 12 Dakika önce Saat 22:56 |
hocam merhaba, 5 aylık kızım 7 kilo 62 cm, sadece anne sütü alıyor, evde 4 yaş kreşe giden ablası var, 45 günlükken dinleme ile bronşiolit tanısı kondu, zaditen prospan burun yıkaması postral drenaj ile atlattık, 3.5 aylıkken evde 2 kişinin ağır grip olması sonucu bebek de hastalandı bronşit tanısı kondu, solunum 80 ateş 38.8, crp 41 wbc 17.1 değerlerle yatışı yapılıp kangazına da bakıp hfo ya alındı, solunum paneli alınmadı, ne geçirdi bilmiyorum o yüzden, prednol progas sefotaksim ıv, ventolin cortair atrovent nebül, klamer enfluvir oral tedavi başlandı, 4 gün sonra damar yolu bulunamadığı için ıv ler stoplandı, agumentin oral eklendi, 7. gün taburcu edildi, şimdi 4 gün önce kuru öksürmeye başladı, evde hasta olan yok, genel durumu iyi ateş yok ama ben korktuğum için dr götürdüm, sadece boğazı kızarık dedi,kan almadı film çekmedi, fitospan zaditen verdi, 7 gün kullan geçmezse yine gelirsin dedi, dünden beri kuru olan öksürüğü sekresyonlu hale döndü, çok sık değil yine ara ara öksürüyor, burun yıkaması yapıyorum, bazen yeşil gelenleri oluyor genelde şeffaf, tekrar bronşit olacak diye endişe ediyorum, önerilerinize açığım, bu arada eşim evde çocukların olmadığı odada elektronik sigara içiyor kokusu dumanı yok, yine de bundan mı etkileniyor acaba diye düşünüyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119580 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 ay icinde; Bronsiolit olmus, Bronsit olmus, Astim tedavisi (Ventolin, Cortair, Atrovent) verilmis.
AMA, hiv Grip olmamis!! Bakin su Allahin isine!! 1- Fitospan: 4 yasindan evvel VERILMEZ...Bari siz okuyun, icinde yazanlari! 2- Zaditen: 3 yasindan evvel KULLANILMAZ!! 3- Atrovent: 12 yasindan evvel VERILEMEZ!!! Hic mi ilaclarin icini okumazsiniz??? Nasil olurda Turk cocuk doktorlarina bu kadar itimad edebiliyorsunuz?? 4- Progas; cocuklarda kullanimi YOK! Ondan sonra da merak ediyorsunuz??? NIYE cok hastalaniyor!! Sizin yuzunuzden!! Yazilarimi okuyun ve bu sahtekar, sarlatan doktorlardan uzak durun. Oncelikle; "tesekkur ve 1 senelik tecrubelerim" yazisini, Sabit Forum'dan oncelikle okuyun...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 1 saat 28 Dakika önce Saat 03:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|