bronşit |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
suatipeks
Üye Kayıt Tarihi: 10 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suatipeks
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2018 Saat 11:42 |
merhabalar hocam 8,5 aylık bir kızım var 1 ay önce öksürük burun akıntısı ve biraz ateş ile dr gittik bronşit dendi. 3 gün buhar ve iğne tedavisi ile düzeldi gibi. 3 gün önce burun akıntısı ile gittik film çekildi ciğerlerinde biraz var denerek klamer ve bricanly yazıldı kullanıyoruz kızımın keyfi yerinde ama sırtı çok terliyor. ne yapmamızı tavsiye edersiniz 1 ay içinde iki kez oldu acaba astım olur mu hangi aşamada hastaneye gitmek gerekiyor nelere dikkat edip neler kullanmak gerekiyor? ve bir sürü soru hocam öneriniz nedir saygılarımla
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Tipik bir sahtekar Turk cocuk doktoru...Bu sahtekarlara gore, Grip diye bir hastalik yoktur, her oksuren cocuk ya Astim, ya da, Bronsittir.. Yapilan tedavilen tamami sahtekarliktir, ve sadece goz boyamaya yarar.. Zaten kendiliginden duzelecekti.. Siz ve bu sahtekar doktorlar, bir cocugu Astim yapamazlar.. Zaten onlara gore her oksuren, Astim'dir.. Siz bu Turk doktorlarina dikkat edin.. Benim bu konuda yazdiklarimi iyi okuyun... Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin... Yoksa, bu sahtekar doktorlardan pacanizi kurtaramazsiniz. O Allahin geri zekalisina bir sorun bakalim, Astim ve Bronsit'in Rontgen bulgusu ne imis??? |
|
suatipeks
Üye Kayıt Tarihi: 10 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suatipeks
|
ilk gidişimizde başka dr klamer bricanly iburamin yazdı tereddüt edip iyi dr olduğunu duyduğumuz dr gittik
o ilaçları kullanmayın diyerek 3 gün buhar ve iğne yaptı bu sefer de başka bi dr kalemer ile bricanly yazdı. yani 3 dr ikisi aynı biri farklı uygulama hocam burun akıntısı için ve rahatlaması için cold mix kullanalım mı bu durumda yada cold mixi ne zaman kullanalım
Düzenleyen suatipeks - 11 Nis 2018 Saat 17:48 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve Cold Mix kullanin.. Gerekirse, ilaveten sicak su buhari uygulayin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|