|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülcüküm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2017 Saat 03:34 |
Merhaba doktor bey,tam bir yaşında olan kızım üç gün ateşlendi 6 evde kendimce bişeyler yaptım,dördüncü gün öksürük başladı ve ateş devam edince doktora götürdüm.doktorda 39.2 ateşi vardı.hemen serum takildi ventolin verildive agri kesici igne yapildi.bu arada kizim anne sutu ve su disinda hicbisey yemiyor.akciger filmi cekildi ve kan tahlili yapildi.filmde ve dinleme de cigerler dolu dendi.fakat wbc düşük cıktı tahlilde.doktor kac gün hastanede yatiralim dedi kabul etmedim.eve 6 tane antibiyotik igne,seflor ,ventolin uygulamasi verdi.igneler bitince gel dedi.bronsiyolit teshisi koydu.ben bunlarin hicbirini vermedim.vermek istemiyorum.fakat herhangi bir duzelmede yok.oksuruk devam ediyor .bi hirilti var ve zaman zaman atesleniyor.cok halsiz .ne yapmamiz gerek hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocugunuz, basit bir Grip geciriyor ve ucurumun kenarindan, kil payi donmussunuz... Doktorun teshisi; kesinlikle uydurma teshis ve verilen tedavinin de teshis ile bir alakasi yok.. 4-5 gun atesi, 2-3 hafta hastaligi surecek.. Agizdan beslenebilen bir cocuga, ASLA Serum gerekemz.. Yapilanlar tamamen faturayi sisirmek icindir. Sadece; Linonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin.. Gerektiginde; sicak buhar tatbik edin. Eski mailleri mutlaka okuyun, yoksa bu doktorlarin elinde telef olur gidersiniz.
|
|
![]() |
|
Gülcüküm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun doktorum vermedim vermem.inanin 400 liraya maloldu o gün.sizin ağzınızdan duymak beni çok mutlu etti.Ben 6 yaşındaki oğlumu tavsiyelerinizle büyüttüm.Anaokulu öğretmeni bir gün bana sordu.Sadece sizin çocuğunuz hastalık sebebiyle devamsızlık yapmıyor ve hiç ilacı yok.diğerlerinin hep ilaçlarını burda ben veriyorum dedi.su an 6 yasinda masallah bagisikligi sapasaglam.Hep sayenizde.Yeriniz doldurulamaz.Cok tesekkur ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|