Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 02:04 |
emine Yazdı:
ay ay ay reyyancım döktürmüşsün ellerine sağlık
denerim bende bayılırım brokoliye..eşimde sever hatta dün karnabahar brokoli brüksel lahanası ve değişik bir karnabahar türü bende işlk kez gördüm haşladım buharda üzerinede tarator sos güzel oluyo ama seninkinide yapacağım canım |
eminecim,bende genellikle buharda haşlarken,havuç,patates,karnıbaharla birlikte haşlayıp,sosluyorum,gerçekten o da çok güzel oluyor.bunuda yap,pişman olmazsın
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 02:07 |
duru Yazdı:
Reyyanın tarifi bol malzemeli böylesini ilk kez duydum,güzele benziyor ben de Nilayın yaptığı gibi yapıyordum brokoli salatasını. |
durucum,bol malzemeli deyince,aklıma kayınvalidem geldibir gün arkadaşlarım gelmişti,yemek yapmıştım,geçmiş zaman,ne olduğunu hatırlamıyorum,çok beğendiler,övgüler,tarif istemeler,derken,kayınvalidem"eee,pabuçu da etle pişirsen,o da güzel olr"demişti
|
|
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10862
|
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 14:48 |
eminim öyledir deneyeceğim...
|
|
|
suzi
Pırlanta Üye
Puanlar: 12444
|
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 16:14 |
Bu da güzel bir tarif bacım,ellerine sağlık...
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 16:50 |
reyyan Yazdı:
duru Yazdı:
Reyyanın tarifi bol malzemeli böylesini ilk kez duydum,güzele benziyor ben de Nilayın yaptığı gibi yapıyordum brokoli salatasını. |
durucum,bol malzemeli deyince,aklıma kayınvalidem geldibir gün arkadaşlarım gelmişti,yemek yapmıştım,geçmiş zaman,ne olduğunu hatırlamıyorum,çok beğendiler,övgüler,tarif istemeler,derken,kayınvalidem"eee,pabuçu da etle pişirsen,o da güzel olr"demişti |
Tam bir kaynanaymış seninki :)
|
|
duru
Altın Üye
"Yiğit ve Efe'nin Annesi"
Puanlar: 2231
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 00:13 |
reyyan Yazdı:
duru Yazdı:
durucum,bol malzemeli deyince,aklıma kayınvalidem geldibir gün arkadaşlarım gelmişti,yemek yapmıştım,geçmiş zaman,ne olduğunu hatırlamıyorum,çok beğendiler,övgüler,tarif istemeler,derken,kayınvalidem"eee,pabuçu da etle pişirsen,o da güzel olr"demişti |
ayy koptum ya demek öyle dedi kaynana
|
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 02:23 |
nilay Yazdı:
eminim öyledir deneyeceğim...
|
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 02:24 |
duru Yazdı:
reyyan Yazdı:
duru Yazdı:
ayy koptum ya demek öyle dedi kaynana |
|
|