Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boyunda su kabarcıkları ve yara
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumboyunda su kabarcıkları ve yara

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çağanımmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Konu: boyunda su kabarcıkları ve yara
    Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 21:43
hocam merabalar. oğlum 9 aylık birkaç gün önce boynunda isilik gibi kırmızı bir leke oluştu daha sonra o leke sivilce gibi içi su dolu bir kabarcık görünümü aldı. daha sonra o kabarcık patlayınca yara oldu. o yara büyüdü ve yayılmaya başladı. bugün sabah iki üç taneydi. dr umuza gittik isilik gibi olmuş enfekte olmuş dedi. ve oksijenli su ile temizleyip  günde 3 kez bactroban pomad sürün dedi. oğlumun sağ boynunda ve bugünden beri çoğaldı omzuna kadar çoğalacak gibi. açıkçası moralim çok bozuk. çok kötü kabarcık kabarcık görünümü var. ayrıca tişört yakasıda oraya denk geliyor.daha kötü olcak diye düşünüyorum. doktorumuz eğer 2 günde geçmezse antibiyotik kullancak dedi. egzama değil dedi. ne yapmam lazım hocam? çoğalıyor... birde ben bebek deterjanı bittiği için normal deterjan artı bu güçlü leke çıkarıcılardan kullandım. dr. umuz ondan değil dedi ama ondan olabilirmi? biraz uzun oldu kusura bakmayın. hemen cevaplarsanız size minnettar kalacağım...Cry
Seni severdim hüznüm koynumda. Seni severdim hem uyanık hem uykumda.....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 22:06
Bactroban biraz hafif gelebilir. Siz "Thiocillin pomat" kullanın.. Tarifiniz "Stafilokok" enfeksiyonunu andirıyor. Dikkat edin, ev halkına bulaşabilir. Deterjanla ilgili değil. İsterseniz kalıp sabun kullanın farketmez..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 22:08
hocam peki neden olmuş olabilir çokta dikkat ediyorum. ve çooook üzülüyorumCry  bu bir tür egzamamıdır? ne tür önlemler almalıyım? beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 22:17
hocam internette zehirlenmesi falan olduğu yazılı. besinlere geçermiş. bu çok ciddi bişi galiba yaaaShocked
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 22:53
Yanlış yere bakmışsın. Bizim konumuz, "cilt enfeksiyonu", gıdalarla bulaşan cinsi değil... Siz Thiocillin'i kullanın, gerisini merak etmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.