|
Boy kilo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Naem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:18 |
Hocam 11 aylık kızım besin alerjisi var 3400 kilo 50 cm boy ile doğdu. Şuan 70 cm boy 8350 kilosu var yumurta veremiyorum kusuyor yoğurt vs de bazen kusuyor bazen kabul ediyor ilk altı ay yüzü sürekli egzamalıydı. Doktor gelişiminin geride olduğunu bir yaş sonrası endokrine götürmemi söyledi ben 161 im eşim 180 abisi var gelişimi gayet iyi ne yapabilirim süt vs veremiyorum anne sütü alıyor ama yeteri kadar alıyor mu bilemiyorum ak gıdayı gayet güzel yiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neresini düzeltsek ki!
1- Bir "besin allerjisi" oluşabilmesi için, uzun süre o gıda ile temas etmesi gerekir. 2- Bu tip allerjilerde, allerji sebebi; proteinlerdir . Yani çekirdekleri ile birlikte yenmesi gerekir. (Çilek, Muz, Domates gibi). Çekirdeği çıkarılarak yenen gıdaların (Elma, Şeftali, Armut gibi) allerjileri yoktur. 3- Yumurta, katı hale gelecek kadar pişirilirse allerji yapamaz. Kusmaları, pürtüklü veya koyu kıvamlı gıdaları yemeye hazır olmadığı içindir. Zamanla düzelir. 4- Bu yaşta, yüzdeki bu gibi döküntüler, çocuğun sıcak tutulması ile ilgilidir. Başı terlemeyecek kadar serin tutulan çocuklarda bunlar görülmez. Gelişimi için, günde en az 600ml süy/sütlü gıda aldığından emin olun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|