Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Eşler Arası İlişki & Boşanma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boşanma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumboşanma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cankız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: boşanma
    Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 18:25

Sevgilli Özlem Hanım,

4.5 aylık bir kızım var,iç hastalıkları uzmanıyım.eşimle hızlıca ve severek evlendik.ancak iyice su yüzüne çıkan müthiş bir iletişim sorunumuz var.fazla uzatmamak için yazıyorum,eşimin babası ve abisinde megalomanik kb var,eşimde de olduğuna eminim.ben de kusursuz değilim tabii ama bu iletişimsizlikle ne kadar dayanabileceğimizi bilmiyorum.dayansak bile kızımda da aynı kişilik özelliklerinin oluşmasından ve tartışmalarımızın ona vereceği zararlardan çok korkuyorum.bunu kızıma yansıtmamayı başarabileceğimizi sanmıyorum.Boşanmak istiyoruz ancak kızıma en az zarar vererek bunu nasıl yapabiliriz,kaç yaşında bunu yapmak daha az zarar verici olur.çok üzgünüm.ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2009 Saat 18:07
anlaşamıyorsanız ve evde gergin bir ortam yaşanıyorsa evliliğinizi çocuğunuz için sürdürmeniz doğru değil. boşanma eş olmaktan vazgeçmektir, annelik ve babalık devam eder. aranızdaki tüm ipler kopmadan kararınızı netleştirmenizde yarar var. çocuk için en uygun zaman sizlerin boşanmaya hazır olduğu zamandır. sizler bu olayı ne kadar rahat yaşayabilir ve sonrasında da kendinizi dah aiyi hissedebilirseniz çocuğunuz da o kadar rahat eder. ancak doğum sonrası annelerin hassas dönemleri olabilir, babalar da baba olmaktan etklilenerek değişebilirler ve evliliklerde dengeler bozulabilir. bir süre sonra yeni dengeler oturur. öncelikle evliliğinize bu açıdan bakar ve bir uzmandan da destek alırsanız kararınız daha sağlıklı olacaktır.
özlem
Yukarı Dön
aykız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 12:45
çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.