|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2017 Saat 21:08 |
Hocam merhaba kizim 18 aylik ve ilk defa poposunu sildirmeyip aglayacak derecede pisik oldu bugun aniden.yani sabah temizliginde bisey yoktu.oglen 1.5 saat uyudu kalkti bi baktim altini gosterip agliyor actim ki pisik olmus.esime eczaneden 300 ml e 9 gr borik asit hazirlattirdim.bikac sorun olacakti. 1-) sicak su ile hazirlayip siseye koymuslar biz soguyunca uyguladik.sicak su ile hazirlanmasi dogru mu? 2-)saklama kosulu nedir?yani her altini actigimda uyguluyorum nerde tutmam lazim... 3-)hazirlanan bi ilac oldugu icin son kullanma tarihi ne oluyor bu durumda? 4-)ben sistik oldum (nitrit pozitif) zaten sık idrara cikma,idrarin sonuna dogru feci bi aciyla idrar yapma,aniden sıkisma,ve yogun kandan iye oldugum belliydi.neyse cipro 500 mg x 2 adet gunde kullaniyorum.emziriyorum dr bu dozun emzirmeme engel olmadiginj soyledi.siz genelde annenin kilosu ile hesap yaparsinjz ben 120 kilo obez bi anneyim sanirim aldigim mg dan bebegime gecmez ama merak ettigim bebegimdeki ani pisik benim ictigim ilactan olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaynatmasi sart degildi ama, bir zarari yok.. Alt tarafi; popoya surulecek, "damardan" vermiyeceksiniz!!! Nasil saklarsaniz, saklayin.. Buz dolabina koymayinda!! Tuzlu su hazirladiginizda, miadi ne oluyorsa. o kadar!! Lutfen...Ben gerekli olan bilgiyi zaten veriyorum.. Cesitli vesveselerle; SUAL ICAT ETMEYIN!!! Pisigin; ilac ile bir ilgisi yok.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Tem 2017 Saat 23:45 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|