bol kalorılı bebek mama tarıflerı lutfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sofialoren
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 15 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 430 |
Konu: bol kalorılı bebek mama tarıflerı lutfen Gönderim Zamanı: 22 Tem 2009 Saat 19:16 |
arkadaslar bebegım kılo almıyor dr vıtamın cınko ve demır surubu verdı.bol kalorılı lezzetlı mama tarıflerıne ıhtıyacım var acıl lutfen yardım edın.
|
|
nurten...
Altın Üye bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4509 |
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2009 Saat 17:06 |
Sebzeli Bebek Maması
Buşekikde hazırlayacağınız mamalar dışarıdan alacak olduğunuz kaşık mamalarından daha besleyicidir diye düşünüyorum. Bebek maması yapılışıda bebek çorbalarının yapılışına benziyor sadece kıvamı daha koyu.
Sebzeli Bebek Mamasının Malzemeleri: * 1 çorba kaşığı buğday * 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi * Çeyrek kabak * Çeyrek havuç * 1 küçük brokoli * 1tatlı kaşığı zeytinyağ * su Bebek Mamamızın Yapılışı Buğdayı yıkayıp geceden 300 ml su ile ıslatın,aynı suda ertesi gün pişirin.Buğdaylar çatlayıp pişince yulaf ezmesini ilave edin ve 5 dakika daha pişirin.Pişirdiğiniz bu tahıllı karışımı blendırla ezin.Diğer tarafta sebzeleri buharda ya da az su ile pişirerek iyice ezin.Sebzeleri tel bir süzgeçten geçirebilirsiniz daha küçük parçalara ayırmış olursunuz. Sebzeleri hazırladığınız tahıllı karışıma ilave edin ve yağı katın,bebek mamanız hazır. Çocuklara küçüklükten sebzeler sevdirilmeli. Gerçekten de sebzeler çok önemli besin değerleri taşıyorlar. |
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
MERVE
Üye Kayıt Tarihi: 31 Eki 2008 Konum: işte Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2009 Saat 09:30 |
Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama yulaf ezmesini nerden bulabilirim. Marketlerde bakınıyorum fakat göremedim.
|
|
münevver
Elmas Üye forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5123 |
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2009 Saat 10:09 |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=8733&KW=kalorili+yemek+formu&title=zayif-bebekler-icin-span-classhighlightkalorili-span-span-classhighlightyemek-span-formu-olsunmu
bu linkten bulabilirsin..ben denemiştim tarifleri hoşuma gitti
|
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
|
sofialoren
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 15 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 430 |
Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 16:49 |
cok tesekkurler arkadaslar.hımmm bırde yulaf ezmesını nereden bulabılecegımı bende merak ettım.
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 17:10 |
Ben Şevvale küçükken almıştım, ama yememişti yulaf ezmesi. büyük marketlerde var. Ben Mig.os ta bulmuştum, Kahvaltılık gevreklerin olduğu reyondaydı
|
|
zelmore
Üye Kayıt Tarihi: 03 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2009 Saat 15:34 |
bebegin kac aylik acaba?
benim bir arkadasim aksamlari yatirirken pirinc unu ve sütle mama hazirliyordu. (ya da suyla hazirlayip icine devam mamasi koyabilirsin) icine ekstra pudra sekeri ve kilo aldirici mamalardan ekleyip karistirip yediriyordu... Tabii cücü cok susuyor ama... |
|
Ziyaretçi
Misafir |
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2009 Saat 16:24 |
Bence bebek kilo alsın diye herşeyi yedirmemek lazım,foss kilo hiç bi işe yaramaz..
Benim bi tanıdğım çocuğu zayıf doğdu,yaşıtlarından geri kalmasın diye yapmadığı kalmadı,benim kızda iştahsız mesela,daha bu saat oldu bişey yemedi..Geçen gün bizdeydiler,Zuhalin oyuncağıyla oynuyodu,çekiçli oyuncak aparatları çivi gibi çakıyo,Zuhal ilk kullandığında bile bi kaç vuruşta indirirdi o aparatları,o çocuk uğraçtı ağraştı yapamadı annesinden yardım istedi
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|