Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Mönüler ve Çocuklara Özel Tarifler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bol kalorılı bebek mama tarıflerı lutfen
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubol kalorılı bebek mama tarıflerı lutfen

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 430
Mesajın Direkt Linki Konu: bol kalorılı bebek mama tarıflerı lutfen
    Gönderim Zamanı: 22 Tem 2009 Saat 19:16
arkadaslar bebegım kılo almıyor dr vıtamın cınko ve demır surubu verdı.bol kalorılı lezzetlı mama tarıflerıne ıhtıyacım var acıl lutfen yardım edın.
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4509
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2009 Saat 17:06
Sebzeli Bebek Maması

Buşekikde hazırlayacağınız mamalar dışarıdan alacak olduğunuz kaşık mamalarından daha besleyicidir diye düşünüyorum. Bebek maması yapılışıda bebek çorbalarının yapılışına benziyor sadece kıvamı daha koyu.

Sebzeli Bebek Mamasının Malzemeleri: * 1 çorba kaşığı buğday * 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi * Çeyrek kabak * Çeyrek havuç * 1 küçük brokoli * 1tatlı kaşığı zeytinyağ * su Bebek Mamamızın Yapılışı Buğdayı yıkayıp geceden 300 ml su ile ıslatın,aynı suda ertesi gün pişirin.Buğdaylar çatlayıp pişince yulaf ezmesini ilave edin ve 5 dakika daha pişirin.Pişirdiğiniz bu tahıllı karışımı blendırla ezin.Diğer tarafta sebzeleri buharda ya da az su ile pişirerek iyice ezin.Sebzeleri tel bir süzgeçten geçirebilirsiniz daha küçük parçalara ayırmış olursunuz. Sebzeleri hazırladığınız tahıllı karışıma ilave edin ve yağı katın,bebek mamanız hazır. Çocuklara küçüklükten sebzeler sevdirilmeli. Gerçekten de sebzeler çok önemli besin değerleri taşıyorlar.
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
MERVE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 96
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2009 Saat 09:30
Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama yulaf ezmesini nerden bulabilirim. Marketlerde bakınıyorum fakat göremedim.Embarrassed
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 5123
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2009 Saat 10:09
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 430
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 16:49
cok tesekkurler arkadaslar.hımmm bırde yulaf ezmesını nereden bulabılecegımı bende merak ettım.
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 17:10
Ben Şevvale küçükken almıştım, ama yememişti yulaf ezmesi. büyük marketlerde var. Ben Mig.os ta bulmuştum, Kahvaltılık gevreklerin olduğu reyondaydı Wink
Yukarı Dön
zelmore Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 78
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2009 Saat 15:34
bebegin kac aylik acaba?
benim bir arkadasim aksamlari yatirirken pirinc unu ve sütle mama hazirliyordu. (ya da suyla hazirlayip icine devam mamasi koyabilirsin)
icine ekstra pudra sekeri ve kilo aldirici mamalardan ekleyip karistirip yediriyordu... Tabii cücü cok susuyor ama...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2009 Saat 16:24
Bence bebek kilo alsın diye herşeyi yedirmemek lazım,foss kilo hiç bi işe yaramaz..

Benim bi tanıdğım çocuğu zayıf doğdu,yaşıtlarından geri kalmasın diye yapmadığı kalmadı,benim kızda iştahsız mesela,daha bu saat oldu bişey yemedi..Geçen gün bizdeydiler,Zuhalin oyuncağıyla oynuyodu,çekiçli oyuncak aparatları çivi gibi çakıyo,Zuhal ilk kullandığında bile bi kaç vuruşta indirirdi o aparatları,o çocuk uğraçtı ağraştı yapamadı annesinden yardım istediLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.