|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MmMm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2018 Saat 15:00 |
Merhaba Kadir Hocam, sizi uzun zamandır takip ediyorum oğlum 4 yaşında ve sayenizde birkaç kez ateş düşürücü dışında hiç bir ilaç kullanmadı, çok çok teşekkür ederim size minnettarım. Dün daha öncekilerden farklı, boğazında (ışıkla bakınca yutağında da devam ediyor) et beni şeklinde, bir sürü içi su dolu kabarcık gibi şeyler farkettim. Üstü beyaz değil, ağızda koku yok, ateş-ishal-kusma yok, normale göre halsiz, iştahsız, sağlıksız bir surat, yorgun, sadece yemek yerken öksürük oluyor, boğazında agrı vs. olmadığını söylüyor ama bir şeyler ters gidiyor. Tahlillerle ve gereksiz ilaçla kandırılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım, hangi tahlilleri istemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim. Sevgiler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O gordukleriniz; "Tali tukruk bezleridir".. Tukruk bezleri; agiz cevresinde, her iki yanak (Parotis) ve her iki cene altinda birer tane olmak uzere, 4 adet "Primer tukruk bezi" ve butun agiz ici, yanaklarda ve yutakta da, ufak tali tukruk bezlerinden ibarettir. Bunlarin, ara ara gorunur olmalarinin bir onemi yoktur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|