|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurcokun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eki 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2017 Saat 12:56 |
Merhaba kadir bey. Oğlum 10 aylik hemen hemen 3 ayligindan beri ablamizdan geçen gribe doktorlar hep bronsiolit teşhisi koydu ventolin sürüp hava ve pulmicort hava ve şurup verdiler bende araştırma yaparken size rastladim hiç hava ve o suruplari kullanmadım fakat bizde boğazdaki hirilti hiç geçmiyor ve balgam atmak için ara ara çok az öksürük oluyo
|
|
Rtf
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onlar koyarlar.... Eskiden her Gribe; Astim diyorlardi, iplikleri pazara cikip, iyice rezil olduktan sonra simdi de her Gribe; Bronsiolit demeye basladilar... Hatta bir ara, zaturre diyorlardi, KPA asilarini hatirlatinca, dilleri bir yerlerine kacti.. Bu sahtekar doktorlarda oyun bitmez... Hirilti oldugunda, evde sicak su buhari tatbik edin.. Cocugu yakmamaya dikkat edin, su kabi elinin erismeyecegi bir mesafede olsun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|