Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Boğazda beyazlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBoğazda beyazlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oyaoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 59
Mesajın Direkt Linki Konu: Boğazda beyazlık
    Gönderim Zamanı: 27 Nis 2013 Saat 10:47
Hocam iyi Günler, daha önce dende size bu konuyla ilgili danışmıştım. 5 yaşındaki kızımın boğazları beyaz beyaz oluyor ve ateş le beraber karın ağrısı oluyor. biz bunu bu sene 5- 6 kez yaşadık. doktorlar beta demişti ama siz değil demiştiniz. kültüre güvenmeyin demiştiniz. bunun üzerine antibiyotik kullanmıitık doktorların verdiği geçip tekrar oluyordu. en son olduğunda sadece ateş düşürücü ile 2 gün sonunda beyazlıklar azalmaya başlamıştı ve sonrada geçmişti. hocam bugün tekrar oldu kızımın bogazında beyazlıklar var. ateşi şu an yok ama kontrol ediyoruz. bunun ne olduğunu ben analayamadım. sizin görüşlerinizi rica ediyorum. Ne yapmamız konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. her şey için çok teşekkür ederim. 
oyaoz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119662
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2013 Saat 19:09
Gormeden kesin bir sey soyleyemem. Bir resim olsa iyi olurdu. Su anda; atesi yoksa, bogazdaki manzarayi dikkate almayin. Atesi olursa, bir kan sayimi yaptirip; WBC degerine bakalim.
Yukarı Dön
oyaoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 59
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2013 Saat 14:00
Hocam tekrar merhaba, ateşi oldu 2 gün sürdü ateş dürücü verdim ve 2 gün sonra olmadı beyazlıklar da azaldı daha önce de aynı şey olmuştu. Kan sayımı yaptırmadık şu an ateşi yok bugün okula gitti karnı ağrımış okulda. sizce kan sayımı yaptırmalı mıyım şimdi ateşi bir daha olmadı ama. boğazlarıda geçmiş gibi her ay tekrarlıyor nerdeyse. bir daha olursa size resmini göndereceğim. her şey için yardımlarınız için çok teşekkür ederim .
oyaoz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119662
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2013 Saat 18:10
Simdilik bir sey yapmayin, bir daha oldugunda, mutlaka bir kan sayimi yaptirip, sonuclari bana yazin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.