Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Boğaz kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Boğaz kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dila ada Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dila ada Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Boğaz kendim için
    Gönderim Zamanı: 23 Haz 2023 Saat 11:15
Merhaba hocam ben 39 yaşında bayanım. Boğaz ağrısı ve boyundaki lenf bezi ve lenf bezinin bulunduğu yerin ağrı yapması nedeniyle boyun ultrasonu çekildi. Ultrason sonucuna bakabilir misiniz 
Yukarı Dön
dila ada Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dila ada Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2023 Saat 11:21
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 10:48
Eski cevapları okuyun. 
Resim açılmıyor. 
Boyundaki Lenf bezleri için US çekmek de Türk doktorlarına mahsus bir  dolandırıcılık şeklidir. 
Yukarı Dön
dila ada Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dila ada Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 10:30
https://www.hizliresim.com/7qpks5f
Hocam kbb doktoru genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Tekrar yükledim bakabilir misiniz
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 13:21
Tiroidde bulunan nodüller için olabilir. Zaten sessiz nodüller ise, bir şey yapılmaz.
Lenf bezleri; normal iltihabi lenf bezleri. Bunlar için bir şey yapılmaz. 
Yukarı Dön
dila ada Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dila ada Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2023 Saat 21:44
Hocam kulak altındaki lenf bezi çok ağrı yapıyor bademciğimin teki diğerine göre daha büyük boğazımda ve kulağımda kaşıntı var.ayrıca koltuk altında da bu lenf bezlerinden var.antibiyotik kullanmam gerekir mi
Yaklaşık 3 aydır bu lenf bezleri şiş

Düzenleyen dila ada - 13 Tem 2023 Saat 21:44
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2023 Saat 08:28
Enfeksiyöz Mononükleoz geçirenlerde olabiliyor.
Ağrı için;Tantum Verde Sprey iyi gelir. 
Küçülmeleri aylar alır. Lenfe bezi küçültmek için Antibiyotik filan gerekmez.
Antibiyotik, ancak; aniden yumurta büyüklüğünde olursa, üzeri kırmızı ve şiş olursa, elleyince hassasiyet
 varsa gerekir.

Yukarı Dön
dila ada Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dila ada Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2023 Saat 09:57
Hocam Enfeksiyöz Mononükleoz olması  için ateş olması gerekmiyor mu benim ateşim hiç çıkmadı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.