Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boğaz enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumboğaz enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
acemkizi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2009 Saat 16:35
Orjinalini yazan: acemkizi acemkizi Yazdı:

doktor bey benimde 4 aylık bebeğim 10 gün önce burnu akmaya vehafif öksürmeye başladı bactrim ve fenotral şurup verdi geçmeyince 2 gün önce unacefin iğne (6 adet) mukotik şurup ve  ventolin buhar ilacı verdi. bebeğim özellikle uyurken çok uzun öksürüo ve huzursuzlanıyor sizce tedavi yöntemi doğrumu yada başka ne yapabilrim. iğne gereklimi yani bunu sordum dr fkt 10 gündür bebeğim daha kötüye gittiği için güven kaybı yaşıyorum. banada yardımcı olursanız sevinirim

malesefki foruma girmediğim için, iğnelerin 5 tanesini vurdurmuş bulundum. şuan sadece burnunu takip ediyorum, zaten iğnelerden sonra topladı biraz. yazıkki bizler evlatlarımızın üzerine titrerken bazı doktorlarımız bilemedğimiz sebeplerden( ilaçla anlaşma, hastaneyle anlaşma, eczaneyle anlaşma v.s) bizleri farklı yönlendiriyor.şimdide kullandığım ilaçlar için üzülmeye başladım. yardımınız için teşekkür ederim.  

Düzenleyen acemkizi - 05 Eki 2009 Saat 18:23
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2009 Saat 20:16
Antibiyotikler sadece bakterilerin yaptığı boğaz enfeksiyonlarına iyi gelir... Viral olanlar üzerine etkili değillerdir. Şüpheli olduğunda kan sayımı yapın. WBC düşük olanlar viral dir, antibiyotik gerekmez.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 05 Eki 2009 Saat 20:17
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2009 Saat 14:06
teşekkür ederim hocam
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.