|
Bogaz ağrısı öksürük ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fazla yediriyor olabilirsiniz.
Kilo takibi yapin. Hastalik ise, kilo kaybi olur, teknik hata ise, kilo almaya devam eder.
|
|
![]() |
|
45zan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2023 Konum: Ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam düşünüyorum fazla yedirmedendir diyorum ama kilo kaybı var bezleri dolmuyor cisleri sapsarı geliyor yani mutlaka 2 öğün dede kusmalari başladı mesela kahvaltı her zaman aynı saatte veriyorum artık 2 çatal alıp kusuyor vs yani inanın bilmiyorum son bir aydır sürekli bu durumdayız ve nerdeyse 400 gram kaybımız var çok fazla yese anlarım ki yemiyorsa zaten cisleri sarı geliyor tuvalet günde 2 sefer yapardı şimdi 2 günde bir alıyorum memeden süt çekme miktarı mı değişiyor anlamıyorum ki yani emzirdikten sonra en az 2 saat kadar bekliyorum bazen 2 saati bile geçiyor anne sütü o kadar da yok ki bilmiyorum hocam ben çözüm bulamıyorum nasıl yedireceğimi de bilmiyorum yemek isteyip istemediğini de bilmiyor açmış gibi oturuyor 2 çatal alıp midesini bulandırıyor yemeğe devam etmiyor kesinlikle öğün aralarında yemek yediğinde yada emdiginde gazını çıkartamıyor ondan mı oluyor acaba ama çok hareketli bu gaz mevzusu çok uzadı bütün bu sorun midesinde ki gazlardan dolayı mı oluyor anlamıyorum
|
|
![]() |
|
45zan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2023 Konum: Ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
Ama şu da var bu çocuk kilo aldı mı da alıyor yani siz demiştiniz ki hasta çocuk hiç kilo almaz diye benim oğlum çoğu zaman çok güzel toparlayıp kilo aldı ama fazlasiylafa veriyor çoğu zamanda ay sonunda baktık mı da gerilemiş oluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde 2 sefer, yemeklerine, pisirdikten sonra; "Intestiniol" toz, kendi olcegi ile ilave edin.
3 gun sonra sonucu yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 6 Saat 46 Dakika önce Saat 19:54 |
|
![]() |
|
Tmm hocam hemen deniyeyim
|
|
![]() |
|
Hocam internetten baktimda etkin maddesi domuz pankreasından üretilme vs bir şey yazıyor başka muadil vs bir şey var mı onu kullansak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Saflastirilmis oldugu icin, saf enzim ihtiva eder. Domuza ait doku yok! Inek pankreasi enzimleri ile ayni.
Domuz eti yemek gibi degil!! Zaten Turk vatandasisiniz!! Kullandiginiz etler domuz eti karisigi!!
Domuz kanindan "Tuz" elde edilse, "domuz urunumu" olur?? Haci-hoca takimina fazla takilmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|