HaYaL Yazdı:
merhaba ben mayıs doğumluyum ve boğa burcundanım, eşimde terazi burcu.oğlumda bize sürpriz yapıp çok çok erken gelmezse kova burcu olacak. eşimin iddiasına göre kova boğayla hiç anlaşamazmış ve en iyi anlaştığı burç teraziymiş bu nekadar doğru acaba.. yoksa bunlar baba oğul beni çıldırtacaklarmı |
Merhaba Hayal,
Desenize oğlunuz daha dünyaya gelmeden ailede gruplaşmalar başladı! Erkek dayanışması mı demeli buna, bilemem....Şaka bir yana, inşallah hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza aldıktan sonra dünyanın en güzel, en renkli, bir o kadar da zahmetli serüvenine adım atmış olacaksınız. Evdeki bu neşeli şakalaşmalar da cabası olacak, ne güzel. Allah mutluluğunuzu daim etsin, ağzınızın tadını bozmasın. Şimdi işin astrolojik kısmına gelecek olursak, eşinizin söylediklerinde doğruluk payı var. Çünkü gerek Terazi, gerekse de Kova hava grubundan burçlar. Dolayısıyla aralarında doğal bir uyum var. Ancak sizin bir Boğa olarak ne kadar sabırlı, dayanıklı, kararlı, sevgi ve uyumu sağlayabilmek için özenli olabileceğinizi gözönünde bulundurmak gerek! Zaten her zaman söylediğim gibi uyumu gösteren salt içine doğduğumuz burçların grupları olsaydı, bu çok yetersiz ve derinliksiz olurdu. Pek çok ögeye birden bakmak gerek bunun için. Bir de şunu akılda tutmak gerekiyor. Aile içi uyum haritalarında çocuklar mutlaka bir şekilde anne babadan bir burç etkisi alıyorlar. Diyelim ki siz Boğasınız, çocuğunuzun Ay burcu veya yükseleni veya kilit noktasındaki bir gezegeni bununla ilintili olabiliyor. Bence siz bunlarla kendinizi yormadan, hamileliğinizin keyfini çıkarın, gelecek günlere keyifle hazırlanın. Esenlikler diliyorum.
Düzenleyen Gamze Özşahin - 22 Kas 2007 Saat 11:02