Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - böbüşe hoşçakal dedik:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuböbüşe hoşçakal dedik:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2008 Saat 17:36
Orjinalini yazan: zeyno18 zeyno18 Yazdı:

kıslar emzirmeyi bıraktırmakla birlikte çok güzel birşey daha oldu onuda paylaşmak istiyorumSmilezeynep cop cop parmağınıda emiyordu farkettim ki 3 günden beri parmakta emmiyorLOLbu da süper oldu 1 taşla 2 kuş vurdukLOL

ablaaaaa şükür parmak emme olayı bitti ohh beeeeeee zati en geç 2 yaş diye okudum daha geç olursa mutlaka doktor tedavisi diyodu demekki emmeye alışık olan bebek meme harici boşklukta elini ya battaniyeye ya parmağına götürüyomuş Big%20smile
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2008 Saat 17:38
Orjinalini yazan: ceylinsu ceylinsu Yazdı:

reyhancım çoksağol.sorun karar verememede bi erken diyorum bi yemek yemesi gerekiyor artık diyorum ben memeyi bıraktırırsam ve yemek yemesse diye çok korkuyorum çünkü ağzına bi lokma alan bi bebek değil.doğuduğundan bu yana ne emzik tuttu ne biberon sütten nefret ediyor inanırmısın rengini biliyor o renkte ne görüüse kaçıyo.ilacı bile ağlaağla içiyo hemen kaçıyo.bide bi huy çıkardı herşeyi kendi yapcak yese herşeye izin vercem ama yemiyo anlamadım bi sorunu mu var.çok üzülüyorum nereye gitsem kimle konuşsam tek konu bu benim için etrafımdakilerde bayıldı artık bu konudan .

sütü rengini görsekaçıyo diyosun ya acaba renk değiştirsen çilekli çikolatalı vs. yapsan ? içmez mi... birde oyun eşliğinde yemekleri az az da olsa alıştırabilirsin belki... tecrubeli olmadığım için bi fikir sadece Embarrassed
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2008 Saat 19:57

reyhancım çoksağol.sorun karar verememede bi erken diyorum bi yemek yemesi gerekiyor artık diyorum ben memeyi bıraktırırsam ve yemek yemesse diye çok korkuyorum çünkü ağzına bi lokma alan bi bebek değil.doğuduğundan bu yana ne emzik tuttu ne biberon sütten nefret ediyor inanırmısın rengini biliyor o renkte ne görüüse kaçıyo.ilacı bile ağlaağla içiyo hemen kaçıyo.bide bi huy çıkardı herşeyi kendi yapcak yese herşeye izin vercem ama yemiyo anlamadım bi sorunu mu var.çok üzülüyorum nereye gitsem kimle konuşsam tek konu bu benim için etrafımdakilerde bayıldı artık bu konudan .
canım çalışmaya hemen başlamayacaksan tabiyki emzirmeye devam et derim çünkü ben ilaç kullanmak zorunda olduğum için bıraktırdım çalışmaya başlayınca belki bu dönemi daha kolay atlatırsınız hani derler ya gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş inşallah sizde en sağlıklı şekilde ve sorunsuzca bu dönemi atlatırsınız canım kolay gelsinWinkama desteğe ihtiyacın olursa herzaman destek olmaya çalışırım bayılmamLOLWink
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2008 Saat 19:59
Orjinalini yazan: cadıkızım cadıkızım Yazdı:

reyhanım zeynep'in bu süreci rahat atlatmasına çok sevindim canım demek zeynomuz annesinden güçlü çıktı LOL
ay öyle oldu canım valla aman ömrü boyunca benzemesin anasına hep güçlü olsun inşalah kızım Smile
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 09:33
reyhanım sevindim sorunsuz atlatmışsınız ilk sayfayı okuyunca üzülmüştüm ama maşallah zeynoma aferin annesini üzmemiş
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 11:49
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

reyhanım sevindim sorunsuz atlatmışsınız ilk sayfayı okuyunca üzülmüştüm ama maşallah zeynoma aferin annesini üzmemiş
sağol canım ya evet çok şükür atlattık ama dün aradan 1 hafta geçti hiç tepki veermedi dün öğlen yakama yapıştı yapıştı bir müddet ağladı sonra biberon almıştım içine sütü koydum 250 gr sütü bir dikşte içti maşallah sonra neşesi geri geldiSmile
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 834
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 19:25
arkadaşlar bu gece memeye veda ediyoruz.bilmiyorum nasılolcak çok moralim bozuk zor tutuyorum gözyaşlarımı.şimdi içimden bi kere daha emzireyim doya doya diyorum kokusunu içime çeke çeke ama olmaz biliyorum.son 4 gündür saat 10.00 gibi uyanıyo veakşam 07.00 ye kadar emzirmiyorum arıyo istiyo oyalıyorum komşulara çocukların yanına getiriyorum.akşam 07.00 den sonra veriyorum memeyi.ama bugün yok.anneme geldim gece memelerinden de kesmek için bakalım .gündüz oyalanıyo ama gece napcaz bakalım.korkutmak tiksindirmek gerekiyomuş limon sürmek gibi tüm yolları denicem bakalım ne olacak dua edin nolur en hafif durumda atlatsın bebeğim.ben meme emdiği günlerin anısıyla yaşarımCryCryCryCry
bu yazı yazıyorum ya inanın caycak gibi oluyorumCryCryCry

Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 14:31

arkadaşlar bu gece memeye veda ediyoruz.bilmiyorum nasılolcak çok moralim bozuk zor tutuyorum gözyaşlarımı.şimdi içimden bi kere daha emzireyim doya doya diyorum kokusunu içime çeke çeke ama olmaz biliyorum.son 4 gündür saat 10.00 gibi uyanıyo veakşam 07.00 ye kadar emzirmiyorum arıyo istiyo oyalıyorum komşulara çocukların yanına getiriyorum.akşam 07.00 den sonra veriyorum memeyi.ama bugün yok.anneme geldim gece memelerinden de kesmek için bakalım .gündüz oyalanıyo ama gece napcaz bakalım.korkutmak tiksindirmek gerekiyomuş limon sürmek gibi tüm yolları denicem bakalım ne olacak dua edin nolur en hafif durumda atlatsın bebeğim.ben meme emdiği günlerin anısıyla yaşarımCryCryCryCry
bu yazı yazıyorum ya inanın caycak gibi oluyorumCryCryCry
canım yeni gördüm naptınız merak ettim Shocked
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.