Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - böbüşe hoşçakal dedik:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuböbüşe hoşçakal dedik:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3187
Mesajın Direkt Linki Konu: böbüşe hoşçakal dedik:(
    Gönderim Zamanı: 03 Eki 2008 Saat 23:05
arkadaşlar başka bir arkadaşın açmış olduğu topiğe yazmıştım ama ordan herkesin dikkatini çekmeyeceğini düşündüm ve kendim için tpik açmak istedim aynı yazıyı buraya kopyalıyorum yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım varCry

Confusedbugün kızımı emzirmeden ayırmaya kesin karar verdimCryama benimde içim çok fena yanıyor onu öyle gördükçeCryuyumadan önce çok ağladı çokkkCrypamuk koydum kızım hep emmek isteyince böbüüü derdi bugün yin böbü böbü dedi kızım bak dedim nolmuşConfusedöcü öcü dedi sabahtan akşama kadar hiç istemedi akşam uyumadan önce yine böbü böbü dedi yine gösterdim yine öcü dedi ıh sana öcü dedik nerden geldinConfusedçok ağladı ama şükür uyudu şimdi gece süt vermeyi denicem böbü yine öcü olacak okadar garip ki bende öyleyim kızımı öyle gördükçe yarın ankaraya gidicez birgün durcaz gelcez belki diyorum kalabalık olcaz ya çabuk unuturConfused

tecrübeli arkadaşlar birde ben napayım daha önce birinden duydum göğüsümü tülbentle sıktım zaten çok fazla sütüm kalmamıştı etkili olurmu sizce yada başka önerileriniz varmı hayırlısı ile bir atlatsak inşallah ne kadar üzücü bir durummuş yawCryCry
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1051
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 00:11
canım seni çok iyi anlıyorum bende kızımı bir ay önce ayırdım gündüz pek sorun olmamıştı ama 2gece çok zor geçti ben anneme gittiğimde ayırdım yanında birinin olması iyi olur birde ev değişikliği olmadığı bir zaman da ayırsaydın keşke belki etkilenebilir ama başlamışsın artık bırakma derim ben bişey sarmadım zaten çokda sütüm yoktu bi sorun yaşamadım umarım kolayca atlatırsınız bu dönemi.
Yukarı Dön
sgurbet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 284
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 00:26
canim sana kolay gelsin zorlu 3 gece seni bekliyoConfused
bende simgeye biraktirali 1 ayi gecti simge gün icerisinde fazla almiyodu ama yatarken emziksiz yatmazdi o nedenle yatirirken cok zorlaniyodum ve gece cok aramisti sabaha kadar agladi desem yeridir yani ilk gece cok agladi ikinci gece biraz daha iyiydi ucuncu gece alismis oluyo ilk 3 geceyi atlattinmi gerisi geliyo merak etme 3 gün icini bayagi aciticak hazirlikli ol 
dayanabilirsen unutturursun ama dayanamazsan cok daha zorlanirsin  allah yardimcin olsun canim baslamisken isallah devamini getirip biraktirabilirsinStar

Düzenleyen sgurbet - 04 Eki 2008 Saat 00:28
Yukarı Dön
cadıkızım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 328
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 00:38
reyhanım zeynep nekadarlık olmuştu canım ben hatırlayamadım tam ama daha 2 sini doldurmadı sanırım yoksa biraz daha emseydi dicektim

emzirmek bence anne ve bebek arasında kurulan en güzel ve ilk kuvvetli bağ. bu yüzden buna anneninde hazır olması gerekiyor bende çok zorladım memeyi bıraktırmaya ben bile hazır hissedemedim kendimi ama mecburdum doktorlar hastaneden çıkınca hemen bıraktır demişlerdi. reyhancım birden bıraktırma önce emzirme sıklığını azalt sonra farklı yolla deniyebilirsin.

mesela benim yöntemin çok komikti. LOLLOL göğsüme bal sürüp üzerini çaya buladım muhafaza edicek birşeyle kapatıyordum her istediğinde açıp annecim bak yara olmuş meme diyodum birdaha istemiyordu.  çok etkileniyorlar sanki oyuncağı elinden alınmış gibi oluyorlar ama inan çabucak alışıyorlar.

Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 13:37
ay reyhan niye ayırıyosun ya ben çok dertliyim bu konuda Egeyi 3 ay emzirebildim keşke emseydide 2-3 yaşına kadar emdirseydim CryCryCryCry sütün varsa emsin nolcakki
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 17:05
ablaaa çok üzüldüm ben şimdi Cry ama inş. zorlanmazsınız bide tam düğün üstü inş. zorluk çıkarmaz yaaa... zati 1.5 yaşına geldi sütünde azaldı ama nebilem ben üzüldüm yaaaCry

inş. kısa zamanda atlatırsınız
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 17:41
Ben ilk gece çokkkkkkkkkk zorlanmıştım.Uykusuz kaldım huzursuzlanmışlardı.Ama benim kapıcının karısı bi ilaç varmış meme ucuna sürülen onu kullanmış.Çocuk kokusundan tiksinmiş bi daha istememiş.Huysuzlukta yapmamş.Bizse doğal yol deniyelim derken parça parça olduk iyi miLOLLOLLOLo ilacı sorsan eczaneye...İsmini bilmiyorum.kapıcının karısıda sütten kesmek için ilaç demiş almış...demekki eczacılar biliyor.Bi denesen...hem ağlamamış olur yavrucak.sende sıkıntı çekmezsin...Allah yardımcın olsun çokk zor bi süreç.Ama bi kaç güne kalmaz unutur.Ve biberonu çok sevecek.Benimkiler emerken hiç biberon almamıştı.sütten kesince biberol aldılar.Bu ikizlerde bi ters valla...LOLLOL
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2008 Saat 00:12
zor bir süreç olsa gerek..allah kolaylık versin.ben oğlumla aramdaki en güzel bağlardan biri olarak görüyorum emzirmeyi..14 aylık oldu şimdi..ama bıarktırmayı hiç düşünmüyorum.2 yaşına kadar emsin isterim..sen neden bıraktıracaksınki...emsin daha..azaltarak bigün tamamen kesersin.mesela ben gündüz vermiyorum..geceleride emzirsem emiyor ama..biberonla süt içmeyi seviyor..ben uyumadan önce ısıtıp yanına koyuyorum.uyanır gibi olunca biberonu veriyorum sütünü içip uyuyor...yani şu andan istesem emzirmeyi kesebilecek durumdayım..sen illa bıraksın istiyorsan bunu dene..biberon kullanıyorsanız süt içir gece uyanınca.belli bir süre sonra zaten ememk istemeyecektir..inş kolay olur herşey...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.