Böbrekte tas ve kum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
esra_kocabiyik
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 524 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2018 Saat 17:31 |
Hocam merhabalar..
Bu defa kendim icin onerinize ihtiyacim var.. Yazın size yazmıştım,bacaklarımda baslayan kaşıntı v3 döküntü yüzünden tahliller yapılınca böbrek te taş ve kum olduğunu ve bunları düşürürken enf.na sebep oldugunu dokuntulerin de bundan olabilcegini soylemislerdi..idrarda pis bi koku ve bulaniklik ve sag alt kasikta agrilarim da oluyodu..antibiotikten sonra koku,bulaniklik ve döküntüler gecti..dr. Taşları ve kumu dokebildigim icin bisey yapmayacagini sadece bol bol su icmemi soyledi.. Yazdan beri gunde en az 2 lt su iciyorum..agrim yada baska bi sikayetim de yoktu ama son 15 gündür bogaz iltihabim vardi ve pek su icemedim..bu hafta da yine alt kasıkta ağrılar oluyor.. Size sormak istedigim böbrek taş ve kumu icin su dışında sizin bi oneriniz varmi..
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Her sene 1 ampul Dvit3 icin..
|
|
esra_kocabiyik
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 524 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
|
Suan gercekten cook şaşkınım hocam...
D vitamin eksikliği tasa ve kuma mi sebep oluyor yoksa?
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|