Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Böbrekte tas ve kum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBöbrekte tas ve kum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra_kocabiyik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 524
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Böbrekte tas ve kum
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2018 Saat 17:31
Hocam merhabalar..
Bu defa kendim icin onerinize ihtiyacim var..
Yazın size yazmıştım,bacaklarımda baslayan kaşıntı v3 döküntü yüzünden tahliller yapılınca böbrek te taş ve kum olduğunu ve bunları düşürürken enf.na sebep oldugunu dokuntulerin de bundan olabilcegini soylemislerdi..idrarda pis bi koku ve bulaniklik ve sag alt kasikta agrilarim da oluyodu..antibiotikten sonra koku,bulaniklik ve döküntüler gecti..dr. Taşları ve kumu dokebildigim icin bisey yapmayacagini sadece bol bol su icmemi soyledi.. Yazdan beri gunde en az 2 lt su iciyorum..agrim yada baska bi sikayetim de yoktu ama son 15 gündür bogaz iltihabim vardi ve pek su icemedim..bu hafta da yine alt kasıkta ağrılar oluyor..
Size sormak istedigim böbrek taş ve kumu icin su dışında sizin bi oneriniz varmi..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116924
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2018 Saat 19:36
Her sene 1 ampul Dvit3 icin..   
Yukarı Dön
esra_kocabiyik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 524
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2018 Saat 20:46
Suan gercekten cook şaşkınım hocam...
D vitamin eksikliği tasa ve kuma mi sebep oluyor yoksa?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.