böbrek |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
buray
Üye Kayıt Tarihi: 22 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 15:44 |
hocam merhabalar.öncelikle cok teşekkür ederim.sayenizde cocuklarımı ilaçsız büyütüyorum. hocam 11 aylık oğlum var hamileliğimde börek genişlemesi tespit edilmişti.bu sebeple doğumdan itibaren takipte.ilk 1.ayda usg ölçümü sağ böbrekte 6mm di.en son ki kontrolde kapanmış dedi.iki böbrekte aynı boyutta artık.fakat 3 ay sora yine kontrole getirin dedi.neden çağırdı anlamadım hocam kapanmış böbrek yine genişler mi yoksa tamamen duygusal mı!kapanmış demesine ragmen bu takip daha ne kadar devam edecek.benım için siz ne derseniz o hocam.götürmeli miyim kontrole?simdiden çok sağolun.sayenizde ilaçsız büyütüyorum çocuklarımı.
İlgili ilgisiz bütün mailleri günlük okumaya çalışıyorum elimden geldiğince.dediğiniz gibi hangi bilginin ne zaman işe yaracağı belli olmaz.Allah sizi başımızdan eksik etmesin.
|
|
BBBB
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Basindan beri; "Tamamen duygusal"... Bu "genislemis bobrek" sahtekarligi, son 10 senenin icadi... Her cocukta cikiyor. Sanki hakikaten bir "genisleme" olsa, bir sey yapacaklar..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|