|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevinç1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2014 Saat 14:48 |
Hocam sizin sayenizde birçok hatadan geri döndük. Size sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. 27 aylık kızım yaklaşık 20 gündür böbreklerini tutuyor ve ağrıyor diyor. Gün içinde bazen böbreklerini tutuyor bazende karnını. İdrar sonucunda renk sarı ve hafif bulanık çıktı. Ultrasonda HER İKİ BÖBREK MEDULASINDA EKOJENİTE ARTIŞLARI MEVCUTTUR (NEFROKALSİNOZİS YA DA MEDULLAR ÖDEM OLUŞTURABİLECEK PATOLOJİLER AÇISINDAN ANLAMLI). BATIN ORTA HATTA GAZ DİSTANSİYONU MEVCUTTUR. Yazıları koyu renkle yazılmış. Doktor kalsiyum birikmesi olabilir, her an taş oluşabilir dedi. Her gün yarım çay bardağına 1 çay kşğ ingiliz karbonatı ekleyip içirmemizi tavsiye etti, turunçgilleri yedirmemizi istedi. Karbonatlı su hakkında düşüncelerinize ihtiyacımız var. Bir de 2 gündür keçi boynuzunu kaynatıp 1 çay bardağı içirmeye başladım, siz ne tavsiye edersiniz? Bir de kızımın 3 aydır balgamlı öksürüğü var. Zencefilli ballı limonlu karışımı yedirmiştim bir süre. Bir süre de siyah turbu oyup içine kestane balı koyup yedirmiştim. Cold mix, serum fizyolojik hep uyguluyoruz zaten. Odası hergün temiz, halı dahi kullanmıyorum. Her gün havalandırıyorum, soguk hava buharı uyguluyoruz yatırmadan 1 saat önce. Günde 1 çay bardağı meyve sıkıp içiriyorum. Biz bu böbrek-karın ağrısı için ve öksürüğü için yaptıklarımızda eksik veya fazla kür var mı hocam? Keçi boynuzu suyu ve karbonatlı su hakkında ne düşündüğünüzü merakla bekliyorum. Size kan-idrar ve ultrason sonuclarını şimdi resimle yolluyorum.
|
|
![]() |
|
sevinç1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam resimler yüklenemedi bir türlü :( Ben denemeye devam ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir deyim vardir bilirmisiniz??
" Bir millet, ya ILiM ile, yada ZULUM ile idare edilir" diye... Ayni durum, Tibbi ilimlerlede gecerlidir... " Bir millet, ya ILIM ile, yada; hurafelerle, sarlatanlika, otcularla, tedavi edilir".... Bakin koskoca Cin Halk Cumhuriyeti, eskiden, "Cin Tibbi" denilen, ve sadece hastaya guven hissi veren, AMA HICBIR ISE YARAMAYAN, otlarla, koklerle halkini tedavi ederdi.. Son 3-5 seneden beri ise, butun Amerikan, Tip ve Ilim mecmualarinda, Amerikali Prf. Doktor ve, Ph.dereceli ilim adamlari icin ilanlar veriyor.. Dalian Universitesi, Southeast University of Nanjing, Hohai Universitesi, Xuzhou Medical College bibi 30 yakin Universite, disardan kaliteli Ogretim uyeleri icin ilan veriyor.. Bizdeki Universitelere yerlesmis olan, "kasalotlarin" boyle ilan vermelerini bir yana birakin, Universitelerden boyle bir istek gelse bile, bu devlet acaba musade edermi??? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|