|
Böbrek hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 14:06 |
Kadir hocam tekrar merhablar, bu sefer benim için bir sorum olacaktı. sezeryan doğum sonrası kendime çok dikkat edemedim yalnızdım ve çocuğa bakmam gerekiyordu üşüdüm terledim ayağımı yere bastım dinlenemedim falan derken idrar yollarında yanma ve kaşıntı oluyordu o geçti tahlillerim hep temiz çıkıyor ama böbrek ağrım geçmedi, sanki böyle bıçak saplayıp saplayıp çıkarıyorlar gibi. Doğum sonrası( 7 ay önce doğurdum hocam bu arada) kendlne dikkat etmedin ondan diyorlar, üstün ince üşüyorsun ondan diyorlar doktor da tahlil temiz çıkınca birşeyin yok diyor. Hocam sizce neden olabilir ne yapabilirim sürekli olmayan ama arada da olsa beni rahatsız eden ve ağrıdığında ciddi aanki oraya biri vuruyormuş bir şey batırıyormuş gibi ağrı neden olur. Teşekkürler hocam artık çocukları geçtik kendimiz için de size danışıyoruz affedin yoruyoruz sizi
Saygılarımla sayın hocam
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada hocam sağ böbreğim diğerinde sorun yok farkeder mi bilmiyorum ama belirteyim dedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk halkinin saglik bilgileri; "usutmek, nazar degmek, ceryanda kalmak, terinin ustunde sogumasi" ile
sinirlidir. Onlari sakin dikkate almayin. Kum veya ufak tas dusuruyor olabilirsiniz. En son yapilmis (tercihen agrili devrede) idrar tahlilini bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|