|
Blefarit demodex |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nefertiti82 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nefertiti82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2025 Saat 23:33 |
Hocam merhaba nasılsınız?çocukluğumdan beri gözlerım hep sorun oldu son 10 yıldır bana hayatı çekilmez hale getırdı.Gitmediğim özel -devlet dr.kalmadı psikolojik vs sureklı damlalar verıyorlar ama bişeye yaramıyor. Gözlerim batıyor güneşe hassasıyet var çayağacı şampuanıyla yapıyorum o zaman çok kuruyor göz kapaklarım nem için ne süreceğim bilemiyorum yurt dışından Demodex şampuanı aldım biraz hafıfledı ama yıne devam ediyor.Ne göz dr ne de dermotılog yıka damla falan ama bu kadar . ne yapabilirim bilemiyorum Sevgilerimle 🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Demodex, hemen hemen herkesde bulunan bir parazittir!
Gunese hassasiyet; Yerlesik bir bakteriye bagli olabilir. Tobrased damla; 5 gun, gunde:4x1 her iki goze, yatar durumda damlatin. 5 gun sonra sonucu yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|