|
Biz kime inanacağız |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifsen
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Biz kime inanacağızGönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 00:19 |
|
İyi çalışmalar Kadir Bey.
7 aylık yavrum hasta. Çaresiz bir şekilde size yazıyorum. Aslında dertleşmek istiyorum birazda.. biz kime inanacağız, bir doktor kesinlikle bunları kullan der diğer doktor bunları önermez. Doğru tek değil midir . Nedir bu fikir ayrılığı yaşadığımız. En değerli yavrularımız için napcagimzi şaşırdık . Bütün aileler bu manevi ,bedenen yorgunluğu yaşıyor. Kafa patlatmaktan. Araştırmaktan ve çözüm bulamamaktan çok Yoruldum... 5 yaşındaki kızım yaklaşık 10 gündür rahatsızdı. Burun akıntısı ,balgam, şiddetli öksürük yaşadı. Sizin grip için olan tavsiyelerinizle benim de extra kullandığım doğal yöntemlerle bir şekilde ilaçsız toparladım çok şükür. Şimdide 7 aylık kızıma geçti, ilk iki gün sizin tavsiyelerinizi uyguladım. 3. Günde artık çok şiddetli öksürük başladı boğulur gibi.. bı doktora göstermek istedik. Doktor sırtını göğsünü dinledi kötü bir durum yok dedi. Boğulur tarzda öksürüğünu uykudayken videoya çekmiştim ,muane esnasında öksürmedigi için videoyu doktora gösterdim. Doktor öksürüğü duyunca , öksürüğü çok kötü dedi. Öksürüğü duyunca cortair yarım nebul serum fizyolojik ile kullanın dedi. Bebeklerde bu tarz hastalıklar direk ciğere iniyor şuan inanılmaz salgın var bebekler toparlanamiyor bunun önüne geçmek için cortair ve zaditen damla önerdi. Zaditeni çok çok öksürürse verin dedi . Olur da hışırtı hırıltı veya solunumda zorluk hzili solunum yaşarsa da ventolin nebul verin dedi. İlaçları henüz kullanmamıştım. Dün gece cok şiddetli öksürük yaşadı. Burnu aktı, gözlerden yaşlar aktı. Gözleri kızardı ve hırıltı hışırtı hızlı solunum yaşadı. Bu sefer yakınımdaki bir doktora götürmek istedim sırtını göğsünü tekrar dinletmek adına çocuk perişan olmuştu çünkü. Öksürükten balgamdan dolayı uyuyamaz oldu. Bugünkü doktor da sırtını göğsünü dinleyince iyiki mauneye getirmişsiniz çocugun sırtı göğsü çok gürültülü dedi. Ventolin cortair yazdı. . Sizler hangi teşhis de,bebeklere çocuklara bu cortairi ve ventolin kesinlikle kullanmalısınız diyorsunuz bunu merak ediyorum. Yoksa kesinlikle bu ilaçlar bebeklere çocuklara kullanılmamalı mi diyorsunuz . Şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 01:44 |
|
1- KESINLIKLE; oksure bir hastaya bu Astim ilaclarini vermiyorum.. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun.
2- Astimin ana bulgusu; oksuruk DEGILDIR!!!! Sikintili solunumdur. Klinik Astim cetvelini inceleyin. 3- Turk doktorlari tamamen Ilac firmalarinin esirleri halindedirler. Bu PUST ilac firmalari, 2006 yilinda 300 doktoru Karayiplerde 1 haftalik Kruz gezisine goturdukten sonra isler cigrindan cikti! 4- BU assagilik doktorlar, ASLA Grip teshis etmezler. Bunlarda ne vicdan, ne ahlak, ne namus hicbir manevi deger yoktur. Birakin cocuklari, 1 aylik bebeklere bile Astim ve Allerji ilaclarini verecek kadar assagilik ve pislik yaratiklardir. Bunlardan resmen igreniyorum. Cok okumaniz lazim. ZIRA, ilac firmalari isin kolayini bulmuslar, doktorlarla tek tek ugrasmiyorlar, Tip Fakultelerindeki Prof ve Docentleri kafaya alip bu sahtekarliklari ders olarak anlattiriyorlar! Saglik bakaninin, Hastane Zincirlerinin sahibi oldugu bir memleketteki sagliktan NE HAYIR GELIR? Yazilarimi okuyun, yoksa, daha cok dolandirilirsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2023 Saat 01:46 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|