|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sorgulayanne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sorgulayanne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2015 Saat 18:11 |
Merhaba Kadir Bey. İki sorum olacak size.
1) Oğlum 1 yaşına basmak üzere, 21 günlük olmasından bu yana gece-gündüz gaz sancıları çekiyor. Dönmeye başlar biter dedim olmadı, emekledi olmadı, iki aydır yürüyor yine de gazı bitmedi. Çok hareketli bir çocuk, soru-cevaplarınızı okuyarak PANKREOFLAT kullandım günde 2 gr. 5 gündür etkisini göremedim sebebi ne olabilir? Ne yapmam lazım? Oğlum çok mutlu bir bebek aslında onu öyle görmeye dayanamıyorum. 2) D vitaminini keselim mi? Devam edeceksek ne zamana kadar edelim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladigim kadari ile, 1 yasini bitirip, 2 yasina basmak uzere...
Cocuklar dogduklarinda, 1 yasina girerler. 1 sene sonrada, 1 yas biter, iki yasa girerler. 1 yasi bitene kadar; gunde 5 damla Dvit3 verin. FMF olabilir, gunde 1 defa, 1 tablet Colchium Dispert verin, 5 gun sonra sonucu yazin. |
|
![]() |
|
sorgulayanne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sorgulayanne
Evet, 2 yaşına basmak üzere. Yalnız doktor bey FMF her gün atak geçirtiyor mu? Çünkü karın ağrısı bir gün bile dinmedi. Ateş de eşlik etmedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaten o yuzden, FMF'den suphe ettim...Colchium'u deneyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sorgulayanne
Bir değişiklik olmadı doktor bey. Kıvranırken karnından sesler geliyor ve arada gaz çıkarıyor yine de rahatlamıyor. Kimi zaman da ağrısız çıkarıyor. Sorun kesin olarak gaz mıdır?Normal karşılayıp biraz daha beklesem mi çünkü doktorların eline vermek istemiyorum oğlumu. Bir yandan da gece uykularımız bölünüyor, gündüzler de huzursuz geçiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eger, 5 gun Colchium ile bir duzelme olmadi ise; kesin FMF degildir.
Gaz veya bir enzim eksikligi olabilir. Gunde 1 tene; Festal Draje, havanda dovup, 2 postada yemeklerine katin. Hernekadar, Pankreoflat bir etki yapmamis ama, festal denemekte yarar var. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2015 Saat 23:06 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sorgulayanne
Festal de işe yaramadı. Sorun gaz değil de karın ağrısı olabilir mi herhangi bir sebepten dolayı? Bir doktora göstersek mi hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ara-ara olan agrilar; ameliyatlik agrilar degillerdir.
Bir gosterin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|