|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2016 Saat 08:01 |
hocam tekrar başınız sağolsun,cep tel.inize de mesaj atmıştım,çok üzüldüm nurlar içinde yatsın anneniz...
![]() siz gittiğinizden beri 5,5 yaşındaki kızım (3.yılı kreşte) yani 2 aydır öksürüyor.. tam bitti hem de tamamen cumartesi pazar derken, pazartesi yine burunlar tıkalı ve öksürükle uyandı.. tükendim artık.. yalnız pazar günü hep çimlerde ve güneşteydi hatta heryeri çok kızardı..acaba alerjik diye düşündüm.. sizce şu evrede zyrtec denemeli miyim? geçen sene yazın RSV dediğiniz bir virüs kapıp iki kez ciğerlere inmişti arka arkaya..o yüzden çok tedirginim.. zyrtec i yanlış yere verirsem ne olur? hiç bir viral hastalık için şurup içmedik daha..çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; o Zyrtec hilesine kanmayin. Eski yazdiklarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam aynen devam ozaman ballimon ser.fiz. coldmix, zaten bende de geniz akıntısı halsizlik başladı demek ki virüsmüş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|