arefe günü yeni bir şampuan denedim saçlarıma çok iyi geldi ama acaip kaşıntı yaptı gece gündüz çok fena kaşınıyordum uyku uyuyamıyordum hep şampuana bağladım saçlarımda yumuşacık olunca varsın dedim kaşıntım olsun hiç önemsemedim sık sık yıkadım taradım taramak kaşıntıma biraz iyi geliyordu
dün yine çok fena kaşıntım tuttu taramak iyi geliyor diye saçlarımı taramaya başladım bir böcek düştü önüme hemen eşimi çağırdım bite benziyor dedi saçlarımı taramaya devam ettikçe döküldü siyah siyah allahım kabusta gibiydim gece kanepede yattım eşime de bulaşmasın diye bu sabah hemen eczaneye koştum bit şampuanı aldım temizlendim çok şükür kızıma da baktım kadir bey kesin değilse yıkamayın yazmış ama içim rahat etmedi onun saçlarını da şampuanladım kızıma ve eşime geçmemiş allahıma bin şükür iki gün sonra okul açılıyor ne olurdu halimiz :(
bayramdan beri bu haldeyim ben bu nasıl iş hiç anlamadım sirke filan yok kızım bütün gün sokakta ona bulaşmamış eşime bulaşmamış sadece bende var gerçekten çok şaşılacak bir şey çok huyluyum nefret ederim böcekten filan geldi beni buldu
çarşaf yorgan ne varsa yıkadım sabahtan beri daha neler yapılır bilemiyorum :((
hayatımda ilk defa karşılaştığım bir şey o yüzden paylaşmak istedim rahatsızlık verdimse affola