bisküvili pasta bilen herkes buraya |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
cnm buzluğa attığın mozaik pasta , tepsiye bu şekilde dizerek yaptığını buzluğa atma sakın ziyan olur koca tepsi mazallah sonra bana ne dersin bilmem alt gözünde soğut dolabının spnrada afiyet bal şeker olsun ellerine sağlık canım çekti valla bisküvim yok bu saatte olsa üşenmezdim valla bi arada mozaik pastayı dene geçen ben yaptım misafirlere pratik hemencecik tembel avrat reyonu hesabıı
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
|
ahh yeşimciğim senin gibi hamarat olsam keşkeAllah senden razı olsun,iyiki söyledin canım ya,yoksa kayınvalidemin depfreezine koyacaktımiyiki çıkmadan bakmışım topiğekeşke yakın olsaydıkta sana ben yapsaydım
|
|
didemce
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Tem 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sunacım ellerine sağlık
|
|
miss hugolina
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|