bisküvili pasta bilen herkes buraya |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sağol canımmmm.Ben bisküvi sevmediğimden tatlıda hiç yapmadıydım,arada gerekiyormuş demekki çok teşekkürler Tekrar.
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
|
deneme bir iki deneme
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
harika belli
|
|
|
|
miss hugolina
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
|
Olmuşmu hocamyiyenler olmuş dediama ben sevmiyorum kakaolu şeyleri mideme dokunuyor direk çıkarıyorumsevmedim
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ellerine sağlık çok güzel görünüyo ..geçen sana tarif verdikten sonra aşerdim bende mozaik pasta yaptım telefon bozuk olmasa resim eklicektim kendin çinde kakolu değilde vanilyalı falan dene bi ara istersen bak oda güzel olcak
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bide pudingi hazırmı aldın kendinmi yaptın ?
|
|
fatoş
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Canım ben tavuk göğsü ile yapıyorum çok da lezzetli oluyor ama bisküvilerin altta kuru kalmaması için ilk başta tavuk göğsünü biraz döküp, ondan sonra bisküvileri dizmeilisin.
|
|
miss hugolina
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
|
Sağol Fatoş'cuğum birde öyle deneyeyim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|