Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bisküvili pasta bilen herkes buraya
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bisküvili pasta bilen herkes buraya

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miss hugolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2012 Saat 15:16
Sağol  canımmmm.Ben bisküvi sevmediğimden tatlıda hiç yapmadıydım,arada gerekiyormuş demekkiSmile  çok teşekkürler Tekrar.
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miss hugolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2012 Saat 20:43
deneme bir iki denemeLOLLOLFotoğraf yükleniyor
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasemin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2012 Saat 20:44
harika belliBig smile

Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miss hugolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2012 Saat 20:49
Olmuşmu hocamLOLLOLyiyenler olmuş dediBig smileama ben sevmiyorum kakaolu şeyleri mideme dokunuyor direk çıkarıyorumTonguesevmedim
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2663
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı y_bal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2012 Saat 08:47
ellerine sağlık çok güzel görünüyo ..geçen sana tarif verdikten sonra aşerdim bende mozaik pasta yaptım LOLLOL telefon bozuk olmasa resim eklicektim Smile kendin çinde kakolu değilde vanilyalı falan dene bi ara istersen bak oda güzel olcak Smile
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2663
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı y_bal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2012 Saat 08:48
bide pudingi hazırmı aldın kendinmi yaptın ? Smile
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatoş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2012 Saat 23:23
Canım ben tavuk göğsü ile yapıyorum çok da lezzetli oluyor ama bisküvilerin altta kuru kalmaması için ilk başta tavuk göğsünü biraz döküp, ondan sonra bisküvileri dizmeilisin.
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miss hugolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 10:44
Sağol Fatoş'cuğum birde öyle deneyeyimClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.